Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung lanseaza prima tableta B2B

05 Septembrie 2014



Samsung a prezentat Galaxy Tab Active, prima tableta creata special pentru mediul de afaceri.
Samsung s-a implicat intr-o serie de workshopuri cu companii din Fortune 500 pentru a descoperi ceea ce isi doresc liderii din mediul de afaceri de la un dispozitiv mobil. Companiile din domeniile de retail si logistica au oferit feedback valoros pentru dezvoltarea Galaxy Tab Active. Combinand rezultatele studiului cu insight-uri din interiorul Samsung, astfel a fost creata Samsung Galaxy Tab Active – prima tableta inspirata de profesionisti si construita special pentru a spori productivitatea afacerilor.




Galaxy Tab Active ofera conectivitate continua si intelege nevoile mediului de afaceri actual legate de dispozitivele mobile. Este pregatita pentru cele mai grele medii de lucru, este subtire, usoara, premium, cu un design robust, care permite inlocuirea bateriei pentru ca utilizatorii sa poata lucra eficient oriunde si oricand au nevoie.


Datorita carcasei antisoc, dispozitivul poate rezista la cazaturi de la 1,2 metri. De asemenea, detine certificarea IP67 care garanteaza rezistenta la apa si praf.
Camera de 3,1MP cu Auto Focus le permite utilizatorilor sa scaneze cu usurinta coduri de bare, iar tehnologia NFC ii poate ajuta pe acestia sa fie mai productivi, in timp ce managerii de logistica pot folosi Galaxy Tab Active pentru o conexiune perfecta cu angajatii aflati in deplasare.


Accesoriul „C-Pen” se afla la capatul carcasei Galaxy Tab Active pentru a oferi o optiune avantajoasa persoanelor care folosesc manusi, pe un santier, spre exemplu, si nu numai.
Utilizata continuu, Galaxy Tab Active, are o autonomie a bateriei de 8-10 ore. Bateria detasabila ofera utilizatorului posibilitatea de a o inlocui oricand este necesar, iar pinul POGO integrat previne deteriorarea conectorului micro-USB.


Samsung Galaxy Tab Active este protejata de Samsung KNOX, solutia completa de securitate, care mentine datele si aplicatiile in siguranta, intr-un mod unic si profesionist, fara costuri suplimentare.
De asemenea, Samsung ofera Mobile Care Service pentru Galaxy Tab Active, solutie care permite extinderea perioadei normale de garantie cu pana la trei ani, acoperind stricaciunile provocate de mici accidente. Smart Tutor Service ofera fiecarui utilizator Galaxy Tab Active acces usor si rapid la suport tehnic oriunde, oricand.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite