Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Opening Ceremony si Intel prezinta MICA

05 Septembrie 2014La viitoarea prezentare de moda Primavara/Vara 2015 a Opening Ceremony, Intel Corporation si Opening Ceremony vor lansa o bratara inteligenta ca urmare a colaborarii dintre cele doua companii, numita MICA, “My Intelligent Communication Accessory” (“Accesoriul meu inteligent de comunicare”). Proiectata de Opening Ceremony si construita de Intel, MICA este un accesoriu de moda feminin cu capabilitati de comunicatii, creat si dezvoltat de la inceput pana la final de cele doua companii, una de moda si un lider global in tehnologie.

Opening Ceremony si Intel au anuntat in ianuarie 2014 la CES in Las Vegas intentia de a crea o bratara inteligenta cu ajutorul designerilor Opening Ceremony, Humberto Leon si Carol Lim, si in baza expertizei Intel din domeniul tehnologic. Astazi, rezultatele acestei colaborari sunt facute publice cu primele imagini ale MICA. Opening Ceremony si Intel au colaborat cu fotograful Collier Schorr, care a fotografiat modelele Kirsten Owen si Ajak Deng purtand MICA impreuna cu piese vestimentare ale colectiei Toamna/Iarna 2014 a Opening Ceremony.


Fiind un accesoriu feminin care se integreaza perfect in viata de zi cu zi, MICA face trecerea catre o noua era care uneste moda cu IT-ul prin integrarea accesoriilor de lux pentru femei cu tehnologia, pentru a completa si imbunatati munca si viata sociala a femeilor. MICA le permite femeilor sa stea conectate cu ajutorul SMS-urilor, alertelor si altor notificari primite direct la incheietura mainii, avand si alte capabilitati si functii ce vor fi prezentate la o data viitoare.


Designul MICA se bazeaza pe pietre semipretioase si piele de sarpe si pe o tehnologie avansata si capabilitati de comunicatii, precum si suport pentru incarcare prin Wi-Fi. MICA va fi disponibila in doua variante cu un ecran touchscreen curbat din sticla de safir. O varianta va fi facuta din piele neagra de sarpe, perle din China si pietre lapis din Madagascar, iar cealalta varianta va fi facuta din piele alba de sarpe, pietre ochi de tigru din Africa de Sud si pietre de obsidian din Rusia.


MICA va fi disponibila in anumite magazine Barneys si Opening Ceremony in acest an pana de Sarbatori. Mai multe detalii despre caracteristicile MICA vor fi facute publice curand.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite