Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Toshiba lanseaza Satellite Pro R50-B pentru mediul de afaceri

05 Septembrie 2014



Toshiba Europe a anuntat noul Satellite Pro R50-B - un laptop de 39,6 cm (15,6"), conceput pentru utilizatorii din IMM-uri.
„Am imbunatatit noul Satellite Pro R50-B pentru ca utilizatorii de business sa poata beneficia de mai mult. A fost conceput, creat si fabricat in laboratoarele Toshiba special pentru mediul de afaceri. Aceasta dezvoltare dedicata inseamna ca suntem capabili sa asiguram satisfacerea nevoilor IMM-urilor din punct de vedere al mobilitatii, securitatii si al fiabilitatii, pentru ca am inteles nevoia acestora de flexibilitate si libertate de miscare. Avem atat de multa incredere in capabilitatile lui Satellite Pro R50-B incat l-am inclus si in programul nostru Reliability Guarantee”, a declarat Eric Cariou, Vicepresedinte, B2B PC, Lifestyle Products & Services Group la Toshiba Europe GmbH.


Toate elementele lui Satellite Pro R50-B au fost proiectate pentru a satisface nevoile IMM-urilor, incluzand asigurarea protectiei laptopului, dar si a datelor stocate in acesta.
Pentru a proteja utilizatorii impotriva pierderii datelor, pe anumite modele este inclus hardware-ul de securitate „Trusted Platform Module” (TPM). Protectia suplimentara a datelor este asigurata de senzorul HDD 3D care blocheaza hard disk-ul in cazul socurilor, miscarilor sau impactului. Pentru siguranta impotriva virusilor si a altor amenintari, este preinstalata o versiune test de 30 de zile a McAfee LiveSafe.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite