Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

10 ani de International Electric & Automation Show

05 Septembrie 2014



In acest an, pe o suprafata de 3.600 mp, timp de 4 zile, vor expune circa 100 de companii din tara si strainatate.
Evenimentul acopera teme precum eficienta energetica, sursele alternative de energie, industria roboticii precum si inovatiile din domeniu.


Anul acesta, expozitia IEAS aniverseaza 10 ani. In cadrul evenimentului vor fi prezentate solutii in domeniul transportului si distributiei energiei electrice, case inteligente si controlul cladirilor, sisteme pentru incarcarea vehiculelor electrice si solutii de robotizare. Sunt prezente tehnologii ce stau la baza constructiilor moderne tip cladiri verzi si permit obtinerea unui inalt nivel de eficienta energetica alaturi de confort superior, securitate si flexibilitate.


Avand in vedere evolutia tehnologiei la nivel mondial, anul 2014 a reprezentat un an important si pentru industria roboticii din Romania, acest lucru fiind vizibil prin prezenta unui numar mai mare de roboti industriali expusi la IEAS fata de editiile anterioare. Cei prezenti vor avea ocazia sa vada un robot functional intr-un acvariu cu apa, precum si un robot care plaseaza diferite piese pe un disc in timp ce acesta se invarte cu o viteza in crestere, robotul detinand o functie numita Motion Control ce permite sincronizarea cu 4 axe.


De asemenea, vor fi expuse solutii complete pentru centralele fotovoltaice, energia regenerabila fiind unul din punctele de interes major pentru energia globala. Zona iluminatului stradal este acoperita prin solutii de iluminare stradala inteligenta cu sisteme de reducere a puterii si a emisiilor de CO2.


Deschiderea oficiala IEAS are loc in data de 09 Septembrie la orele 10:30, vizitarea evenimentului este libera, iar programul este de la orele 10:00 pana la 18:00.
Accesul in Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1/B3.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite