Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Sediul DB Global Technology a primit certificatul LEED Platinum

09 Septembrie 2014



Deutsche Bank a anuntat ca centrul sau de tehnologie din Bucuresti, DB Global Technology S.R.L., a primit cea mai inalta distinctie LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), certificatul LEED Platinum, pentru sediul sau din cladirea de birouri BOB, parte a complexului UpGround. Acesta este primul certificat LEED Platinum acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietati din Romania si impune noi standarde pentru spatiile de birouri ecologice de pe piata locala.


Sediul centrului de tehnologie a fost evaluat in baza a cinci criterii importante: localizare, eficienta in consumul de apa, energie si climatizare, materiale si resurse, calitatea mediului interior.




„Deutsche Bank este de multi ani un deschizator de drumuri in domeniul spatiilor de birouri ecologice, cu scopul de a reduce emisiile de dioxid de carbon. Banca isi propune sa obtina certificarea LEED pentru toate birourile si proiectele sale imobiliare importante. Astfel, suntem incantati si mandri ca sediul DB Global Technology din Bucuresti a obtinut aceasta distinctie intr-un timp atat de scurt de la finalizarea lucrarilor”, a spus Marian V. Popa, Manager al DB Global Technology.


Centrul de tehnologie din Romania al Deutsche Bank este operational din ianuarie 2014 si va crea pana la 500 de locuri de munca in domeniul IT&C pana la finalul anului 2016. Centrul dezvolta solutii software de cel mai inalt nivel pentru operatiunile globale ale bancii si reprezinta o platforma pentru ingineri software cu nivel inalt de pregatire. Procesul de recrutare a fost demarat la finele anului 2013, iar numarul angajatilor este estimat sa ajunga la 200 pana la finalul anului 2014.


„Centrul nostru de tehnologie se mandreste cu faptul ca ofera angajatilor un spatiu de lucru nu doar ultramodern, ci si ecologic. Astfel, dorim sa ne extindem echipa cu oameni talentati, pasionati de munca lor, ageri, bine pregatiti, ambitiosi, constiinciosi si creativi. Acestea sunt valorile pe care le urmarim in procesul de recrutare, care pana in prezent a inregistrat un succes semnificativ”, a adaugat Iulia Cirmaciu, Head of HR in cadrul DB Global Technology.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite