Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Inscrierile pentru Google RISE Awards 2015 continua

09 Septembrie 2014Inscrierile pentru editia 2015 a programului RISE Awards, care are ca scop incurajarea tinerilor din invatamantul preuniversitar sa urmeze o cariera in stiintele informatice, se mai pot face pana pe 30 septembrie 2014. In cadrul RISE Awards, Google ofera granturi organizatiilor din intreaga lume, pentru a derula programe menite sa inlesneasca accesul fetelor, minoritatilor si elevilor cu situatii economico-sociale precare, la educatia in domeniul stiintelor informatice.


Valoarea acestora granturi se situeaza intre 15.000 si 50.000 USD. Partenerii selectati in cadrul programului RISE Awards sunt organizatii care promoveaza informatica prin activitati extra curriculare.
Inscrierile pentru editia RISE Awards 2015 se pot face la aceasta adresa: http://goo.gl/w6YW8T. Informatii despre criteriile de eligibilitate se gasesc aici: http://goo.gl/bAMD9D.


In 2014, 42 de organizatii din toata lumea, printre care si Romania, au primit granturi in cadrul RISE Awards, pentru programe precum cluburi de programare in Europa sau tabere pentru dezvoltatori in Africa Sub-Sahariana. In aprilie 2014, toti partenerii RISE Awards au participat la o intalnire internationala, care a avut ca obiectiv intarirea colaborarii intre organizatii si impartasirea de resurse.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite