Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson anunta noi produse in cadrul IFA 2014

09 Septembrie 2014



Epson lanseaza o noua gama de produse in cadrul IFA 2014 (Berlin), inclusiv cea mai mica si mai usoara imprimanta A4 cu jet de cerneala din lume, WorkForce WF-100W. Epson anunta, de asemenea, trei noi proiectoare home cinema 3LCD de calitate superioara, cu caracteristici imbunatatite, pentru a furniza imagini luminoase si pline de culoare la domiciliu.


„IFA este o oportunitate excelenta pentru a prezenta cele mai noi inovatii, deoarece este locul de intalnire pentru reprezentanti ai retailului, specialisti in achizitii si experti importanti din industrie si mass-media. Imprimanta Epson WF-100W reprezinta o premiera mondiala si este proiectata pentru a rezolva o necesitate cheie a clientilor – imprimarea in timpul deplasarii. Iar modelele de proiectoare EH-TW6600W, EH-TW6600 si EH-TW570 cresc in continuare standardul pentru calitatea imaginii, oferind fanilor divertismentului pentru acasa o experienta cinematografica 2D si 3D de ultima generatie”, spune Alina Silvestru, Specialist Marketing pentru Romania & Bulgaria la Epson Europe.


WorkForce WF-100W, cea mai mica si mai usoara imprimanta A4 cu jet de cerneala din lume, este, de asemenea, ultra portabila. Are un acumulator integrat care poate fi reincarcat oriunde prin intermediul USB sau al adaptorului CA inclus. Noua imprimanta masoara 309x154x61mm si cantareste doar 1,6 kg. Este singura imprimanta portabila care are un ecran LCD si cerneala de tip pigment pentru toate culorile, producand imprimari durabile, cu uscare rapida si fara pete. WF-100W este extrem de usor de utilizat, deoarece este singura imprimanta portabila cu conectivitate Wi-Fi si Wi-Fi Direct si ofera Epson Connect, care furnizeaza optiunile Epson iPrint si Email Print. De asemenea, este compatibila cu Google Cloud Print si Apple AirPrint.


WF-100W este ideala pentru reprezentantii de vanzari, specialistii care executa reparatii la domiciliu si orice alte companii care trebuie sa tipareasca documente, facturi si contracte in afara biroului, putand fi utilizata in vehicule, acasa, sau la sediul clientului. Desi WF-100W este conceputa pentru deplasari, conectivitatea Wi-Fi si design-ul discret vor fi atractive si pentru receptiile din birourile care sunt in cautarea unei imprimante mici, cu un aspect placut.


Noile proiectoare home cinema EH-TW6600W si EH-TW6600 sunt, de asemenea, ideale atat pentru fanii divertismentului pe ecran mare, care doresc sa vizioneze cele mai noi imagini Full HD, cat si pentru cei care abia acum incep sa experimenteze in acest domeniu. Cele doua proiectoare care ofera o rezolutie de 1080p furnizeaza imagini clare, realiste, cu o luminozitate excelenta si definitie 2D si 3D, beneficiind, in acelasi timp, de luminozitate pe alb si pe culoare la acelasi nivel, cu sapte moduri precise de culoare si un optimizor cromatic automat.





Imprimanta WF-100W si proiectoarele home cinema vor fi disponibile incepand cu luna noiembrie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite