Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Samsung lanseaza prima imprimanta cu Android

09 Septembrie 2014



Samsung a anuntat lansarea pe piata europeana a zece modele de imprimante multifunctionale (MFP) in cadrul IFA Berlin 2014. Acestea sunt primele imprimante echipate cu un sistem de operare Android si au fost create pentru a fi independente, mai intuitive si potrivite pentru orice mediu de business.


Noile multifunctionale Samsung Smart MultiXpress au un ecran tactil de 10.1 inci care le permite utilizatorilor sa caute si sa printeze continut din browser, e-mailuri, harti, imagini si altele, fara ca aceste multifunctionale sa fie conectate la un PC sau server. Ecranul tactil permite si previzualizarea documentelor, editarea si adnotarea acestora.


Noua serie de multifunctionale Smart MultiXpress dispune de Samsung Smart UX Center, aceeasi tehnologie UX care poate fi personalizata, fiind disponibila si pe dispozitivele Samsung Galaxy. Seria MultiXpress este considerata prima aplicare in aceasta industrie a tehnologiei care recreeaza simtul tactil cu ajutorul vibratiilor pentru o utilizare cat mai usoara a produselor.


Sistemul de operare Android ofera seriei de multifunctionale Smart MultiXpress o interfata de printare scalabila, similara tehnologiei din telefoanele inteligente, si asigura conectivitate in orice situatie cu ajutorul Samsung Cloud Print, subliniind atat conectivitatea, cat si capacitatea de procesare a gamei.
De asemenea, seria de multifunctionale Smart MultiXpress este compatibila cu platforma XOA (eXtensible Open Architecture), ce permite instalarea si accesarea de catre imprimanta a unor solutii software specializate pentru nevoile clientilor business.


In plus, noile multifunctionale dispun de tehnologie NFC Pro (Near Field Communication) pentru a veni in intampinarea diverselor nevoi ale pietei B2B. Adaugand accesoriile Samsung NFC Pro (comercializate separat), multifunctionalele pot fi accesate usor de pe smartphone pentru imprimarea mobila, rezultand un proces de autentificare mai sigur si functii IT si administrative imbunatatite, precum posibilitatea de copiere a setarilor de siguranta pe mai multe multifunctionale printr-o simpla atingere a unui buton de pe accesoriile NFC Pro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite