Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Rex Black, unul dintre cei mai cunoscuti autori in domeniul testarii software, participa la SEETEST

09 Septembrie 2014



Rex Black, Presedintele RBCS, antreprenor si autor recunoscut in domeniul testarii software, cu peste 30 de ani de experienta in industriile de software, hardware si testare de sisteme in Statele Unite va deschide cea de a doua zi a SEETEST 2014 cu un discurs despre profesia de tester in 2015 si in anii care vor urma. Rex va sustine de asemenea si un tutorial cu tema „Fundamental Agile Testing Principles” in cadrul SEETEST, in data de 25 septembrie.


SEETEST 2014, eveniment aflat la a 3-a editie, va avea loc in Bucuresti pe 25 si 26 septembrie si va reuni 300 de membri ai comunitatii regionale care vor participa la 6 tutoriale si 15 prezentari organizate in 3 sesiuni paralalele.


In prima zi a evenimentului, membrii comunitatii vor avea sansa sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele participand la tutoriale de specialitate care vor aborda subiecte precum testarea in medii de risc, modelul TMMi, abilitati soft pentru manageri, testarea de aplicatii mobile, principii practice ale incarcarii si performantei sau principii fundamentale ale testarii agile.
SEETEST 2014 aduce in fata audientei unii dintre cei mai cunoscuti experti in domeniu care isi vor impartasi experienta si cunostintele.


Erik van Veenendaal va discuta despre centrele de testare de excelenta. Eric este expert in testare recunoscut international, autor al unui numar impresionant de carti si lucrari in domeniu si fondator al Improve Quality Services BV, companie specializata in testarea si managementul calitatii software-ului, va discuta despre centrele de testare de excelenta.


Dintre expertii internationali care vor sustine tuturiale si prezentari in cadrul SEETEST 2014 ii amintim pe: Geoff Thompson (Experimentus, UK), Graham Bath (T-Systems, Germany), Vipul Kocher (Pure Testing, India) si Yaron Tsubery (Enghouse, Israel). Mai multe informatii despre continutul fiecarui tutorial sunt disponibile online la http://www.seetest.org/index.php?page=tutorials


Aducand in discutie subiecte precum testarea de software, tehnici si design al testarii, managementul proceselor de testare, testarea bazata pe risc, imbunatatirea proceselor de testare, performanta testarii, testarea agile, testarea in securitate, testarea mobile sau automatizarea testarii, SEETEST 2014 este cel mai important si cuprinzator eveniment al industriei din regiune.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite