Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Cisco lanseaza urmatoarea generatie de solutii Unified Computing System

22 Septembrie 2014



Cisco a lansat o serie de inovatii pentru intreg portofoliul Unified Computing System (UCS), oferind acum o paleta mai larga de solutii tehnologice, menite sa valorifice intregul potential rezultat in urma schimbarilor rapide din mediul IT si de business.


Portofoliul extins al Cisco se adreseaza noilor segmente de piata, prin introducerea serverelor modulare UCS din seria M pentru aplicatii de tip cloud, respectiv prin introducerea Cisco UCS Mini, kit-ul destinat companiilor mici si mijlocii.


„Schimbarile rapide ale modului in care aplicatiile se construiesc si se livreaza sunt generate de factori precum Big Data, Internetul Tuturor Lucrurilor, mobilitate, video si cloud. Ne aflam intr-o noua lume, in care seturile de date si marimea aplicatiilor cresc foarte rapid, iar oportunitatile companiilor de a profita de pe urma analizei multitudinii de informatii si luarea rapida de decizii sunt tot mai numeroase. Prin intermediul acestui portofoliu extins, Cisco livreaza cel mai mare numar de inovatii in domeniu de la introducerea initiala a UCS, imbunatatind continuu modul in care infrastructura centrelor de date ar trebui sa fie proiectata si gestionata”, spune Paul Perez, vicepresedinte si general manager Cisco UCS.


Conform unui raport IDC recent, Cisco a devenit furnizorul numarul 1 de servere blade cu arhitectura x86 in America, potrivit cotei de piata in functie de venituri. De asemenea, Cisco a intregistrat cea mai mare crestere din industrie pe piata de servere, cu o apreciere de 39% a veniturilor cumulate in ultimele 4 trimestre, perioada incheiata in Q1 2014, interval in care alte companii din top 5 au inregistrat rezultate in stagnare sau in scadere.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite