Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Romanii pot plati cu telefonul mobil la comerciantii acceptatori MasterPass din toata lumea

22 Septembrie 2014



Aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata anul trecut de NETOPIA mobilPay, va fi primul portofel electronic din Romania si printre primele din regiune integrat in MasterPass, serviciul digital detinut de MasterCard. Acesta va oferi utilizatorilor posibilitatea de a face cumparaturi cu mobilPay Wallet in Romania si in afara tarii, la peste 40.000 de comercianti din reteaua MasterPass.


In urma integrarii, utilizatorii mobilPay MasterPass Wallet vor avea o experienta de cumparare online sau mobila mult mai rapida, facila si sigura, care elimina necesitatea de introducere de fiecare data a datelor de card si de livrare pentru finalizarea cumparaturilor, la comerciantii parteneri MasterPass din intreaga lume.


Astfel, romanii care folosesc aplicatia mobilPay MasterPass Wallet vor avea posibilitatea de a face cumparaturi la comercianti parteneri MasterPass din tari precum China, Australia, Canada, Italia, Noua Zeelanda, Polonia, Singapore, Africa de Sud, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.
„Posesorul de smartphone are nevoie de un instrument care nu doar sa-i inlocuiasca portofelul clasic, ci sa-i permita sa faca plati de pe telefon rapid si in deplina siguranta. Suntem mandri ca astazi, la un an de la lansarea mobilPay Wallet, facem inca un pas important, prin deschiderea catre comertul electronic global”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.


Potrivit acestuia, unul din principalele beneficii de care se vor bucura utilizatorii de mobilPay MasterPass Wallet odata cu integrarea in reteaua MasterPass este simplificarea platii online. Daca, pana acum, finalizarea tranzactiilor era ingreunata de nevoia introducerii datelor suplimentare, mobilPay MasterPass Wallet le va permite utilizatorilor sa plateasca de pe mobil printr-un simplu click sau atingere a ecranului si va reduce semnificativ rata de abandon a tranzactiilor.


Lansata in martie 2013 de MasterCard si NETOPIA mobiPay, aplicatia mobilPay MasterPass Wallet este disponibila pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS si Android.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite