Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Intel a lansat noi instrumente pentru dezvoltatori la Developer Forum

22 Septembrie 2014



CEO-ul Intel Corporation Brian Krzanich a deschis conferinta tehnica anuala a Intel – Intel Developer Forum (IDF) – cu o serie larga de initiative si proiecte, care demonstreaza ca Intel face rapid progrese in a dezvolta noi segmente de piata, in care totul este inteligent si conectat. Krzanich si alti reprezentanti Intel au anuntat noi instrumente hardware si software pentru dezvoltatori, au prezentat viitoarele tehnologii Intel si au anuntat noi produse dedicate mai multor segmente.


Intel a anuntat programul de Design de Referinta Intel pentru Android pentru a oferi utilizatorilor de tablete o calitate superioara si experiente consistente cu cea mai noua versiune a Android. Intel va ajuta la procesul de adoptare al Android in randul producatorilor de tablete prin oferirea de lucrari de inginerie software, acces la Google Mobile Services si suport pentru actualizari pentru viitoarele lansari Android.


Intel a anuntat programul Analytics for Wearables (A-Wear) pentru dezvoltatori, care va accelera procesul de lansare de aplicatii pentru dispozitivele purtabile. Programul integreaza componente software, inclusiv instrumente si algoritmi Intel si capabilitati de management de date de la Cloudera CDH, toate stocate pe o infrastructura cloud bazata pe arhitectura Intel. Dezvoltatorii vor folosi gratuit programul A-Wear.


Intel a anuntat disponibilitatea comerciala a modemului Intel XMM 7260, integrat in smartphone-ul Samsung Galaxy Alpha in Europa si alte piete regionale. Modemurile Intel XMM 7260 si Intel XMM 7262 suporta unele dintre cele mai rapide standarde mobile din industrie, oferind transmisii de date Categoria 6 pana la 300 Mbps. Modemurile reprezinta cea de-a doua generatie de platforme LTE ale Intel si le ofera producatorilor de sisteme solutii de inalta performanta si eficiente energetic pentru viitorul val de retele si dispozitive LTE-Advanced.


Intel Edison, un computer de dimensiunea unui timbru cu wireless incorporat, anuntat la CES, este acum disponibil pe piata. Platforma este creata pentru a oferi inovatie rapida si a-i ajuta pe inventatori, antreprenori si designerii de produse sa dezvolte dispozitive, simplificand in acelasi timp procesul de design, reducand costurile si crescand rezistenta.


AT&T va fi operatorul exclusiv pentru bratara MICA - “My Intelligent Communication Accessory” - creata de Opening Ceremony si Intel, lansata saptamana trecuta la New York.


Michael Dell si Brian Krzanich au prezentat viitoarea tableta Dell cu capabilitati foto unice. Dell Venue 8 7000 cu Intel RealSense snapshot este cea mai subtire tableta din lume si va fi disponibila in perioada Sarbatorilor de iarna. Intel RealSense snapshot este o solutie avansata de fotografiere care permite masurarea, reorientarea si folosirea unor filtre selective doar cu atingerea unui deget. Intel RealSense va lansa noi capabilitati si moduri de a folosi tableta, oferind un nou orizont creativ pentru dezvoltatori pentru a lansa aplicatii care sa schimbe modul in care utilizatorii interactioneaza cu fotografiile lor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite