Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

TELEKOM s-a lansat oficial pe piata din Romania

22 Septembrie 2014Din 13 septembrie 2014, unul din doi romani care folosesc in prezent servicii Romtelecom sau COSMOTE Romania au devenit utilizatori ai Telekom Romania si cele doua companii vor intra oficial in familia internationala Telekom.


Ca urmare a unui proces foarte rapid de adoptie a noului brand, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications vor fi reprezentate comercial prin intermediul brand-ului Telekom Romania, folosind sloganul „EXPERIENTE IMPREUNA”.


„Ne dorim sa devenim prima alegere ca brand de telecomunicatii din Romania care te conecteaza la tehnologie, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Intrucat detine capabilitati si puncte forte unice, Telekom devine o optiune integrata fix-mobila pe piata romaneasca, pentru milioanele de experiente ce merita impartasite”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications.

Produse si servicii complet integrate, create pentru a livra experiente de calitate pentru clienti, vor fi oferite sub brand-ul „T”.


„Adaugarea Romaniei pe harta Magenta este un pas firesc in extinderea amprentei Deutsche Telekom in Europa. Este in linie cu strategia noastra de a oferi cea mai buna experienta pentru clienti, prin leadership in tehnologie. Ca furnizor de top in Europa, vom aduce experienta si abilitatile noastre pe piata romaneasca. Suntem puternic implicati in sustinerea Telekom Romania si vom contribui semnificativ la societatea romaneasca”, a declarat Claudia Nemat, Membru in Board-ul Deutsche Telekom pentru Europa si Tehnologie.


Telekom Romania intra pe piata cu conceptul one-stop-shop si cu unul comercial inovator. Pe o singura factura, clientii Telekom Romania Communications S.A. se vor bucura de divertisment si comunicare de 4 ori nelimitat: pentru broadband mobil si fix, voce mobila si fixa si, de asemenea, divertisment TV. Mai mult, toate pachetele Telekom Romania Communications S.A. vor include acces la noul Telekom TV interactiv, sub forma de servicii web si mobile.


Noua experienta oferita de Telekom TV va include 3 beneficii unice pentru divertisment nelimitat: 1. multi-screen pentru fiecare, indiferent de dispozitivul utilizat; 2. continut exclusiv pentru sute de ore de divertisment; 3. o experienta TV personalizata, intrucat Telekom TV ofera clientilor control complet asupra a ceea ce vor sa vada si asupra momentului cand vor sa urmareasca programul favorit. Lista completa a beneficiilor Telekom TV va fi disponibila in viitorul apropiat.


Pentru comunitatea de afaceri din Romania, conceptul One Stop Shop al Telekom aduce o experienta unica, adaptata pentru orice companie, si un punct unic de contact pentru toate nevoile de comunicare: un portofoliu complet de solutii fixe si mobile, aplicatii si solutii IT integrate, si o gama variata de echipamente IT&C.


Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienti pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul ofera produse si servicii fixe, comunicare mobila, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent in aproximativ 50 de tari si are circa 229.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro in anul financiar 2013 – mai mult de jumatate din aceasta valoare in afara Germaniei.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Michael
Pe langa lista de preturi pe care ne-o afiseaza, unele abonamente fiind de domeniul fantasticului, Telekom parca au scazut in calitatea serviciilor. Operatorii lor nu iti pot furniza informatii exacte si complete despre unele oferte. Au probleme mari de infrastrcutura si pe acelea ar trebui sa le rezolve prima data
22 Septembrie 2014, 11:06:44
Micu
Au venit insa cu niste oferte din alta galaxie. Ce o fi in capul lor de baga preturile astea?
22 Septembrie 2014, 01:20:02