Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Sage ERP X3 trece in cloud

22 Septembrie 2014Sage Group plc lanseaza suita Sage ERP X3 Online, versiunea in cloud a solutiei sale ERP ultima generatie, oferind companiilor mici si mijlocii o suita software usor de folosit, ce ofera mai multa flexibilitate si mobilitate.
„Studiile noastre de piata arata ca 76% din companii iau in considerare investitiile in software de business in cloud, ceea ce arata o cerere clara, dar si intelegerea beneficiilor oferite de cloud pentru clientii din segmentul IMM”, spune Christophe Letellier, CEO Sage ERP X3.


Sage ERP X3 versiunea 7 este devoltata pentru mobilitate si pentru a fi usor de folosit, permitand organizatiilor mici si medii sa reactioneze mai rapid la cererile clientilor. Astfel, companiile reduc costurile operationale si stimuleaza cresterea bazei de clienti.
Solutia Sage ERP X3 Online va fi lansata pentru inceput in America de Nord.


„Companiile din America de Nord sunt in avangarda adoptarii tehnologiilor in cloud in acest moment. De aceea am ales sa lansam primii versiunea in cloud a solutiei Sage ERP X3 pe aceasta piata. Sage ERP X3 Online este pasul urmator firesc in angajamentul nostru de a oferi companiilor noi optiuni si de a le oferi solutii cu ajutorul carora sa-si poata dezvolta activitatea”, spune Joe Langner, vicepresedinte executiv si director general pentru solutii adresate companiilor medii in America de Nord.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite