Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

MediHelp International migreaza in cloud-ul Microsoft

22 Septembrie 2014



CRESCENDO anunta ca MediHelp International a migrat la serviciile cloud Microsoft CRM online 2013 si Microsoft Office 365.
MediHelp International utiliza, anterior migrarii, versiuni mai vechi ale solutiilor Microsoft CRM si Microsoft Exchange, gazduite pe infrastructura IT proprie si gestionate de catre furnizori externi, deoarece compania nu are un departament IT intern dedicat. In lipsa unor echipamente profesionale, solutiile erau insa greu de gestionat, spatiul de stocare si de atasament erau limitate, iar situatiile de criza si/sau problemele de securitate nu puteau fi gestionate proactiv. Toate acestea generau intreruperi frecvente/imprevizibile ale functionalitatii si, implicit, frustrari din partea managementului MediHelp International, care considera costurile ca fiind relativ mari si nejustificate pentru nivelul de calitate al serviciilor furnizate.


In urma discutiilor cu furnizorii si a analizei alternativelor posibile, contractarea unor servicii de tip cloud computing trecea drept cea mai potrivita solutie pentru MediHelp International. Pe baza analizelor de cost, MediHelp International a decis trecerea la Microsoft Dynamics CRM Online, practic aceeasi solutie pentru gestiunea relatiilor cu clientii folosita anterior, insa contractata printr-un abonament si accesata de pe infrastructura Microsoft. Aceeasi decizie a fost luata si pentru Office 365.


Ca partener pentru implementarea proiectului, MediHelp International a selectat compania CRESCENDO, integrator IT&C cu experienta si partener Microsoft de nivel GOLD: „Cloud-ul se potriveste perfect pe specificul MediHelp International deoarece ne scapa de grija echipamentelor IT. Mi s-a parut foarte eficient sa nu mai printez ofertele catre clienti, ci sa le accesez oricand prin Internet”, afirma Laura Afrasine, Director General al MediHelp International.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite