Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson lansează un nou echipament dedicat antreprenorilor din domeniul vestimentar

26 Septembrie 2014Epson România a prezentat în cadrul ediției 2014 a evenimentului Print&Sign prima imprimantă dedicată antreprenorilor din domeniul vestimentar, modelul SureColor SC-F2000, care printează direct pe îmbrăcăminte („direct-to-garment”). Noua imprimantă este concepută pentru printarea pe tricouri şi le permite utilizatorilor să demareze o afacere în domeniul vestimentar cu un minimum de cheltuieli. SureColor SC-F2000 este ușor de folosit și asigură o viteză mare de printare, imprimând un singur tricou în doar 27 de secunde, ceea ce o face o soluție potrivită pentru proiecte cu volume mari.Epson face personalizarea obiectelor din mediul înconjurător mult mai accesibilă prin soluții noi de imprimare cum este și modelul SureColor SC-F2000, concepută pentru antreprenorii care doresc să se implice în procesul de creaţie și văd în industria vestimentară o oportunitate de business. Din acest punct de vedere, consumul redus de cerneală şi calitatea superioară a imprimării comparativ cu alte branduri din această industrie oferă premisele pentru a obţine o rentabilitate mare a investiţiei”, a declarat Alina Silvestru, Specialist Marketing pentru Romania & Bulgaria la Epson Europe.

Program de design şi editare pentru îmbrăcăminte inclus
Epson SureColor SC-F2000 imprimă pe o gamă largă de medii de tipărire cu o grosime de până la 25 mm şi pe o varietate de materiale textile, de preferat cu un conţinut cât mai ridicat de bumbac. Cu soft-ul de design Garment Creator, inclus în varianta standard a echipamentului, tricourile personalizate pot fi realizate cu ușurință. Mai mult, software-ul permite şi estimarea costurilor de tipărire pentru fiecare tricou, făcând o analiză a acestora după fiecare imprimare.
Soft-ul permite salvarea setărilor predefinite de gestionare a culorilor şi a aspectului, fără să mai fie nevoie de calibrare după fiecare tricou imprimat. În plus, SureColor SC-F2000 aduce și un avantaj față de alte soluții din piață prin posibilitatea de imprimare a tricourilor închise la culoare fără a mai fi nevoie de editarea în prealabil a imaginii, deoarece software-ul generează şi imprimă automat un substrat alb.

Tehnologie Precision Core
Imprimanta se bazează pe Precision Core, o tehnologie de imprimare cu jet de cerneală de ultimă generaţie creată pentru a da o nouă dimensiune imprimării. Tehnologia oferă o eficienţă inegalabilă și asigură calitatea imaginilor printate, care pot avea o rezoluție de până la 1.440 x 1.440 dpi. Tehnologia permite formarea şi plasarea exactă a punctelor de cerneală, iar gama sa cromatică bogată produce culori vii, contururi clare şi nuanţe fine.

Cerneală UltraChrome DG
Epson SureColor SC-F2000 foloseşte cerneala UltraChrome DG de la Epson care este livrată în cartuşe de 250 sau 600 ml. Aceasta este ideală pentru imprimarea pe materiale textile închise la culoare, pentru că cerneala sa albă este rezistentă și nu permite apariția crăpăturilor sau exfolierilor. În plus, cerneala albă este circulată în interiorul sistemului pentru a reduce fenomenul de înfundare a capetelor de printare. De asemenea, cerneala permite reproducerea clară a culorilor şi este rezistentă la întindere, suprafeţele imprimate fiind fine şi fără asperităţi.
Cerneala UltraChrime DG de la Epson este ecologică și este certificată Oeko-Tex® Standard 100. Acesta este un standard internaţional de siguranţă în industria textilelor, iar cerneala este certificată ca fiind sigură pentru imprimarea pe textile pentru adulţi şi copii, inclusiv pentru nou-născuţi.
Soluţia de imprimare pe textil propusă de Epson este rezultatul unor investiţii permanente în cercetare. În fiecare zi, Epson investește 1,34 de milioane de dolari în cercetare și dezvoltare, totul pentru a inova constant. Experiența vastă în domeniul imaginii recomandă Epson ca fiind compania ce poate trasa viitorul tehnologiilor de producție fotografică, prin intermediul gamei largi de produse din sfera imprimării și proiecției.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite