Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

Sage introduce in portofoliul prima solutie de BI cu interfata optimizata pentru web

30 Septembrie 2014Sage a lansat soluția de business intelligence Sage Enterprise Intelligence, dezvoltată în parteneriat cu Tangerine Sofware, ca modul standard integrat in Sage ERP X3. Modulul de BI este disponibil atat pentru versiunea 6.5 cat si pentru versiunea 7 lansata anul acesta in luna mai. Sage Enterprise Intelligence este un instrument simplu dar performant ce oferă acces la analizele datelor inregistrate în soluția ERP, fără a mai avea nevoie de instrumente separate sau de resurse specializate. Astfel, utilizatorii pot reduce timpul necesar analizelor și raportărilor, pentru a lua mai rapid deciziile de business corecte. Solutia este deja disponbila in engleza si franceza, iar pana la finele anului se vor adauga interfete in germana, portugheza si spaniola.

„Obiectivul Sage este de a oferi clienților soluții intuitive, uşor de utilizat, astfel încât aceștia să se poată concentra asupra aspectelor legate de profesie si de dezvoltarea companiilor”, declară Christophe Letellier, CEO Sage ERP X3. „Sage Enterprise Intelligence înglobează această filozofie și va revoluționa modul în care companiile abordează soluțiile de Business Intelligence. Această soluție nu oferă doar o abordare raționalizată a analizelor și a raportărilor, ci și mijloacele pentru sporirea autonomiei și a eficacității.” „Sage Enterprise Intelligence va oferi o soluție de Business Intelligence modernă și eficientă. După lansarea cu succes în America de Nord, suntem nerăbdători să susținem, împreună cu Sage, primii clienți Sage Enterprise Intelligence din Europa”, spune Greg Brown, Președinte Tangerine Software.

Sage Enterprise Intelligence ajută companiile să își exploateze capitalul de informații

Capitalul informațional al companiilor este în continuă dezvoltare, adunând volume tot mai mari de date din canale diferite (soluții de gestiune, soluții specializate pe industrii). În acest context, dacă informatizarea proceselor este o sursă de productivitate și un avantaj competițional, gestiunea datelor și analizele pe baza acestora sunt de asemenea puncte cheie în raport cu competitorii. Pe de altă parte, lipsa metodelor în acest domeniu costă timp și bani pentru companii. Într-adevăr, datele operaționale din sistemul informatic formează o pârghie de dezvoltare pe care companiile își doresc să le exploateze pentru a câștiga cotă de piață sau pentru a-şi consolida poziția lor existentă. Integrarea rapidă și securizată a Sage Enterprise Intelligence în suita Sage ERP X3 garantează fiabilitatea informațiilor strategice deținute de companii, oferind utilizatorilor o vizibilitate coerentă a datelor în timp real. Utilizatorii au acces la o bază de date centralizată din care pot extrage elemente independente de analiză. Pe baza acestui instrument, utilizatorii pot căuta și identifica informația pertinentă şi necesară activității lor zilnice, optimizând astfel atât viteza de reacție, cât și calitatea deciziilor luate.

Sage Enterprise Intelligence democratizează utilizarea BI în companie

Sage Enterprise Intelligence este o soluție concepută pentru WEB, dispune de o interfață web multi-navigare și poate fi accesată utilizând diferite modele de tablete şi telefoane mobile inteligente. Implementarea este rapidă, iar interfața intuitivă permite acomodarea după doar câteva zile de utilizare, fără ca persoana care folosește soluția să aibă nevoie de competențe tehnice dedicate. Utilizatorii au acces la datele companiei pe care le pot filtra și grupa, le pot sorta sau analiza în timp real. De asemenea, pot obține matrici dinamice printr-o simplă glisare și fixare. Totodată, utilizatorii pot creea și afișa diferite interfațe, pot analiza informațiile tranzacționale pentru a vedea structura datelor și pentru a combina mai multe faţete ale cifrelor furnizate de Sage ERP X3 cu cele obținute din alte sisteme. Sage Enterprise Intelligence permite accesul în în timp real utilizând Excel-ul datorită unui modul dedicat acestei opțiuni. Această soluție permite vizualizarea datelor în mod dinamic și distribuirea automată a rapoartelor și a analizelor.

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite