Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech Romania anunta disponibilitatea noii serii de camere de retea AXIS P14

30 Septembrie 2014



ELKOTech Romania a anuntat disponibilitatea noii serii de camere de retea AXIS P14. Aceasta cuprinde sapte camere accesibile, compacte, de tip bullet, pentru orice mediu.


Camerele sunt create pentru utilizare in exterior si interior. Sunt ideale pentru supravegherea permanenta a birourilor, mall-urilor, parcarilor si a spatiilor publice. Cu seria AXIS P14 clientii pot alege dintr-o gama de modele cu o paleta larga de rezolutii, de la HDTV 1080p la 4K, oferind inclusiv functii integrate pentru o supraveghere video mai eficienta si mai sigura, cum ar fi infrarosu (IR), zoom si focus de la distanta, slot pentru carduri de memorie microSD/SDHC/SDXC si conectori I/O pentru interfatare cu dispozitive externe.


„AXIS P14 este o serie de camere inovatoare si accesibile, ce ofera un design compact, cu focus pe instalarea usoara si pe o identificare cat mai clara. Aceasta serie dedicata supravegherii video 24/7 le ofera clientilor o selectie de camere de retea ce pot fi imediat utilizate, adaptate la nevoile lor specifice si la bugetul acestora”, a declarat Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communications.


Seria de camere de retea AXIS P14 se instaleaza usor, prin zoom si focus de la distanta pentru reglarea precisa. Mai mult, toate camerele sunt echipate cu o carcasa compacta si usoara si cu suport integrat pentru montarea pe perete sau pe tavan. Pentru a simplifica si mai mult instalarea, utilizatorii au la dispozitie o paleta larga de accesorii pentru montare, cum ar fi suporturi pentru stalpi sau colturi.


Seria P14 ofera de asemenea suport imbunatatit pentru streaming-ul simultan al mai multor fluxuri video, optimizate individual, ceea ce le ofera sistemelor de management video o flexibilitate crescuta si posibilitatea de gestionare a utilizarii retelei si a spatiului de stocare. In plus, camerele din seria AXIS P14 ofera mai multa putere de procesare si o capacitate sporita pentru aplicatiile video inteligente, care sunt utile in alertarea operatorilor si care le permit acestora sa reactioneze la situatii de alarma potentiale si reale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite