Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Canon dezvolta un nou dispozitiv de stocare a imaginii

30 Septembrie 2014



Canon a anuntat in cadrul Photokina 2014 dezvoltarea unui dispozitiv de stocare a fotografiilor, denumit provizoriu Cross Media Station, care va permite utilizatorilor sa se bucure cu usurinta de fotografii si filme de inalta calitate a imaginii, realizate cu ajutorul camerelor digitale.


In plus fata de toate caracteristile cheie pe care le ofera camerele digitale Canon – viteza mare, operare accesibila si o calitate inalta a imaginilor – Cross Media Station va permite utilizatorilor sa salveze si sa foloseasca cu usurinta fotografiile si filmele si sa se bucure de bibliotecile foto-video fara eforturi suplimentare.


Prin tehnologia NFC, imaginile si filmele pot fi transferate cu usurinta de pe un aparat de fotografiat si salvate in Cross Media Station, dupa care acestea pot fi vizualizate la o calitate inalta pe un televizor.


In plus, atunci cand este conectat la o retea, Cross Media Station va permite utilizatorilor sa partajeze cu usurinta fotografii si filme, precum si fotografii imprimate. In acest moment, caracteristicile specifice, lista de preturi, data lansarii si alte detalii vor fi anuntate in curand.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite