Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox lanseaza o noua imprimanta

30 Septembrie 2014



Noua imprimanta color de la Xerox, Xerox Color C60/C70, ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza aplicatii foarte diverse, la o calitate exceptionala si cu posibilitati de finisare avansate. Xerox Color C60/C70 este potrivita pentru orice mediu de imprimare, de la afise, carti de vizita, autocolante pentru vitrine, etichete si pana la materiale sintetice din poliester.


Echipamentul are o viteza de imprimare de pana la 60/70 de pagini color pe minut si de pana la 65/75 de pagini alb/negru pe minut. De asemenea, Xerox Color C60/C70 ofera o calitate foarte buna a imaginilor, avand o rezolutie de 2400 x 2400 dpi. La acestea se adauga o serie de optiuni de finisare integrate, cum ar fi posibilitatea de capsare, perforare, pliere si taiere.


„Segmentul reprezentat de tiparul digital este intr-o continua efervescenta, apar mereu noi aplicatii si modalitati de a folosi culorile, materialele de imprimare si optiunile de finisare. Imprimanta Xerox Color C60/C70 simplifica procesele de captare, editare si stocare a documentelor, oferind toate instrumentele de care utilizatorii au nevoie pentru a realiza lucrari de cea mai buna calitate”, afirma Adrian Chebles, PSG Produc Manager, Xerox Romania.


O premiera pentru un dispozitiv din aceasta categorie, Xerox Color C60/C70 tipareste pe diverse tipuri de hartie texturata, dand posibilitatea utilizatorilor sa realizeze aplicatii unice. De asemenea, imprimanta foloseste toner cu tehnologie de topire la temperatura scazuta, Xerox Emulation Aggregation (EA) Toner, astfel incat utilizatorii pot efectua lucrari si pe suporturi de imprimare noi, precum materiale sintetice digitale, poliester etc.


In plus, una din cele mai importante inovaţii o reprezinta noua functie SIQA (simple image quality adjustment). Cu ajutorul ei, procesul de reglare a registratiei este automatizat, foarte simplu de folosit, chiar si de catre utilizatorii mai putin experimentati. Tot cu ajutorul functiei SIQA, utilizatorii pot realiza corectiile de variatie a densitatii in coala. Astfel, datorita procesului semi-automat de reglare a densitatii, pauzele de functionare si apelurile de asistenta sunt reduse semnificativ.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite