Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Samsung lanseaza camera foto NX1

30 Septembrie 2014



Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat NX1, o noua camera foto revolutionara, care imbina design-ul modern cu inovatia si tehnologia de top Samsung in a crea o camera foto mirrorless extrem de rapida.


Combinand un sistem superior de fotografiere - in rafala cu autofocus continuu la 15 cadre pe secunda, un sistem auto focus de generatia a treia cu 205 puncte de focalizare cu detectie de faza, un senzor APS-C BSI CMOS de 28MP pentru cea mai buna calitate a imaginilor, performanta versatila si o constructie de precizie, noua camera ii provoaca chiar si pe cei mai conservatori fotografi la o noua interpretare asupra a ceea ce presupune de fapt fotografia profesionista.


„NX1 integreaza cea mai avansata tehnologie Samsung de pana acum din domeniul fotografiei si deschide o noua era a fotografiei pentru amatorii si profesionistii din toata lumea”, a declarat Myoung Sup Han, Executive Vice President si Head of Imaging Business Team, IT & Mobile Communication business, Samsung Electronics. „O data cu lansarea NX1, Samsung redefineste conceptul camerelor foto cu obiective interschimbabile, oferindu-le fotografilor posibilitatea de a atinge noi niveluri de calitate si expertiza in fiecare imagine captata.”


Puternic si rapid, procesorul DRIMe V al camerei NX1 permite o reproducere cromatica superioara, precum si reducerea zgomotului de imagine, folosind nuclee puternice pentru imagistica de mare viteza de care fotografii au nevoie. Tehnologia revolutionara suporta si inregistrare video 4K UHD fara sa fie nevoie de alt echipament, astfel ca fotografii si cameramanii pot capta povesti in cel mai clar, curat si realist mod cu putinta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite