Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Ericsson a inaugurat in Suedia primul centru sau global IT&C

30 Septembrie 2014Ericsson a inaugurat primul sau centru global IT&C in localitatea Linköping din Suedia. Compania a anuntat inca din septembrie anul trecut intentia sa de a construi trei centre globale IT&C, doua dintre acestea urmand sa fie localizate in Suedia si unul in Quebec, Canada.


Centrele vor sustine organizatiile de livrare de servicii Ericsson din jurul lumii, dar mai ales ii vor ajuta pe specialistii companiei in cercetare si dezvoltare sa isi desfasoare munca de zi cu zi. In acest moment, Ericsson are mai multe centre de date si laboratoare de testare pe mapamond. Strategia companie este sa le consolideze pe cele mai multe dintre acestea, cu tot cu echipamentele si instalatiile lor specifice, in cele trei centre noi.


Noile centre vor include intregul portofoliu Ericsson de solutii si vor fi la dispozitia inginerilor de cercetare si dezvoltare din toata lumea. Centrele globale IT&C vor fi eficiente din punct de vedere energetic si vor fi amplasate in zone cu acces usor la surse regenerabile de energie, dar si la o retea electrica puternica. Combinate, cele trei centre IT&C vor ocupa aproximativ 120.000 de metri patrati, echivalentul a 14 terenuri de fotbal.
Centrele vor avea si un design diferit, modular si scalabil, ce va permite utilizarea mai eficienta a resurselor, dar si obtinerea unui spatiu adaptabil nevoilor de business. Ericsson estimeaza ca, datorita modelului arhitectural folosit si a amplasamentului, va reusi sa reduca cu 40% consumul de energie al celor trei centre. In acelasi timp, pentru companie este foarte importanta si reducerea impactului sau asupra mediului inconjurator.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite