Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Oracle a achizitionat Front Porch Digital

30 Septembrie 2014



Oracle a anuntat semnarea unui acord de preluare a Front Porch Digital, un furnizor de solutii de administrare a datelor care ajuta companiile sa migreze, sa administreze si sa monetizeze colectiile mari de informatii digitale cu continut media.

Tehnologiile de date furnizate de catre Front Porch Digital ajuta firmele sa manevreze cu usurinta volumele tot mai mari de continut media digital precum filmele de inalta definitie, show-urile TV, imagini sau fluxuri video de monitorizare livrate in timp real.

Peste 550 de organizatii din multiple industrii din intreaga lume se bazeaza pe Front Porch Digital pentru a se asigura de disponibilitatea si accesibilitatea content-ului, inclusiv A&E Television, BBC, Discovery Communications, U.S. Library of Congress si NASCAR. In total, Front Porch Digital administreaza peste 750 de petabytes de continut digital.

Impreuna, Oracle si Front Porch Digital vor ajuta organizatiile sa gestioneze mult mai eficient complexitatea in crestere a proceselor de migratie, integrare, stocare si livrare a unui content media bogat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite