Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

Plaut Consulting Romania anunta lansarea Qlik Sense

30 Septembrie 2014



Plaut Consulting Romania anunta ca solutia Qlik Sense este disponibila pentru toate companiile din Romania.
Qlik Sense este primul produs de data discovery si vizualizare a datelor proiectat special pentru a permite gestionarea mai eficienta a companiilor si a performantei acestora printr-o platforma self-service ce poate fi accesata de pe orice dispozitiv, fie el fix sau mobil. Avand la baza o arhitectura moderna si puternicul motor de indexare a datelor patentat de Qlik, Qlik Sense le ofera utilizatorilor posibilitatea de a crea analize personalizate de date si de a explora legaturile care exista intre diferite informatii pentru a scoate instant la iveala conexiuni interesante. Qlik Sense este gandit pentru a raspunde nevoilor unor tipuri diferite de publicuri. Astfel, daca utilizatorii de business au acces la experienta intuitiva de care au nevoie, dezvoltatorii au mai multa libertate sa creeze aplicatiile pe care si le imagineaza, iar departamentele de IT vor putea sa controleze centralizat administrarea companiei.


„Viziunea noastra pentru QlikSense porneste de la convingerea noastra ca orice angajat al unei companii ar trebui sa poata crea cu usurinta grafice dinamice care sa ii permita sa exploreze in profunzime datele si sa descopere noi intelesuri importante”, a declarat Lars Björk, Qlik CEO. „Atunci cand ne-am propus sa dezvoltam Qlik Sense, ne-am imaginat o lume in care orice angajat ar putea sa genereze analize complexe de pe orice dispozitiv, analize cu ajutorul carora sa exploreze validitatea unor teorii, sa demonstreze niste ipoteze sau sa descopere tendinte noi care ar putea sa modifice traiectoria de business a companiei.”


Qlik Sense este prima platforma care livreaza o solutie de BI self-service pe baza unui model de dezvoltare si distributie pe server. Daca majoritatea produselor au nevoie de licente separate pentru dezvoltare si valorifica o abordare traditionala de dezvoltare si publicare, Qlik Sense ii da posibilitatea fiecarui utilizator in parte sa creeze, sa personalizeze sau sa extinda vizualizarile pe care le face de pe orice dispozitiv, in orice moment.


„Dintotdeauna, problema solutiilor BI self-service a fost ca fie ofereau abilitati puternice de BI, dar erau greoi de folosit, fie ofereau un produs usor de utilizat, dar cu putere limitata de analiza”, a spus Anthony Deighton, Qlik CTO si Senior Vice President of Products. „Qlik Sense isi propune sa schimbe paradigma. Tocmai de aceea, Qlik Sense foloseste a doua generatie a motorului nostru de indexare si asociere a datelor, imbracat intr-o platforma de vizualizare moderna, intuitiva si puternica.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite