Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

CEC Bank introduce tehnologia contactless pe toate cardurile nou emise sub sigla MasterCard

30 Septembrie 2014Incepand din luna septembrie a.c., toate cardurile MasterCard nou emise de CEC Bank vor avea incorporata tehnologia contactless, care permite realizarea de tranzactii rapide si sigure prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plata, fara a mai fi introdus in terminal.


„Tehnologia MasterCard PayPass este solutia de plata de ultima generatie, fiind una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de plata cu cardul. Pentru tranzactii cu valoare mai mica de 100 lei, in general, nu se va mai solicita introducerea codului PIN”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.


Tehnologia PayPass va permite efectuarea de plati la orice comerciant din tara sau strainatate unde este afisata sigla PayPass sau simbolul contactless, asigurand posesorilor de carduri economie de timp si confort in utilizare.


„Odata cu introducerea tehnologiei PayPass, am repozitionat si cardul MasterCard Gold in categoria superioara MasterCard World, care va avea atasate o serie de beneficii suplimentare precum acces gratuit in saloanele MasterCard Business Lounge din Aeroportul International Henri Coanda si din Aeroportul International Viena (Sky Lounge sau Jet Lounge), asigurari de calatorie pe parcurs extern, reduceri”, a declarat Andrei Liviu Stamatian, Prim-Vicepresedintele CEC Bank.


In perioada 15 septembrie-31 decembrie 2014, clientii bancii care isi platesc cumparaturile cu un card MasterCard PayPass de la CEC Bank pot castiga doua excursii la Cupa Mondiala de Rugby din Londra, cate doua tablete pe luna si alte premii saptamanale.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite