Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung ALPHA, disponibil la precomanda la Telekom Romania

02 Octombrie 2014



Telekom Romania anunta intrarea in portofoliul sau de smartphone-uri a noului Samsung ALPHA. Telefonul este disponibil la precomanda pe www.telekom.ro


Samsung ALPHA, care impresioneaza prin carcasa metalica mai usoara si mai subtire, poate fi precomandat pe www.telekom.ro/samsung-galaxy-alpha.


Compatibil cu tehnologia 4G+, Samsung ALPHA are un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 4,7 inci si o camera foto de 12 megapixeli, care imortalizeaza momentele speciale so experientele memorabile, pe care utilizatorii sa le impartaseasca apoi cu cei dragi. De asemenea, telefonul filmeaza la rezolutie UHD 4K, ceea ce determina o calitate foarte buna a clipurilor video.


Samsung ALPHA are procesor Octa Core 1.8GHZ+1.3GHZ, baterie Li-Ion 1860mAH, memorie RAM de 2 GB si vine cu o capacitate de stocare interna de 32 GB.


Samsung ALPHA este disponibil la pretul de 1.399 lei cu abonamentul Nelimitat L Promo pe 24 de luni. Pentru doar 19,95 euro pe luna (TVA inclus), abonamentul ofera nelimitat comunicare nationala, internationala in Zona 1 si in retea, SMS-uri nationale si in retea, 750 MB trafic de date national la viteza de pana la 150 Mbps, 100 de minute internationale in Zona 2 (retele mobile din Europa) si 100 de minute valabile atunci cand se utilizeaza serviciul roaming.


Promotional pana la 31 octombrie 2014, pentru contractele incheiate pe 24 de luni, abonatii primesc, 375 MB trafic de date aditional recomandat lunar in primele 12 luni ale perioadei contractuale (dupa depasirea acestuia, viteza scade pana la 128 kbps). Smartphone-ul este disponibil si fara contract, la pretul de 2.399 lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite