Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech Romania anunta acordul de distributie cu TE Connectivity

02 Octombrie 2014



ELKOTech Romania anunta acordul de distributie cu TE Connectivity - Enterprise Networks, producator global de solutii de cablare.


In cadrul acestui parteneriat, ELKOTech va distribui gama de produse TE Connectivity (brandurile AMP NETCONNECT si KRONE), ce cuprinde solutii de cablare structurata pe cupru si fibra optica pentru spatii de birouri, industriale, rezidentiale, campusuri si centre de date. Oferta ELKOTech cuprinde cabluri si conectica neecranata si ecranata pe cupru, de la categoria 5E pana la categoria 7A, cabluri de fibra optica si conectica optica MultiMode OM2 pana la OM4, respectiv Single Mode OS2, solutii de management inteligent al infrastructurilor.


In calitate de distribuitor autorizat TE Connectivity - AMP NETCONNECT, ELKOTech organizeaza la cerere sesiuni de certificare ACT I, II si III pentru partenerii integratori de infrastructuri IT, asigurand, prin statutul de instalator autorizat NI si NDI obtinut, avantajul extinderii garantiei produselor de proiect la 25 de ani, atat pe componente, cat si pentru intreg sistemul de cablare structurata.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite