Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Ericsson aniverseaza 20 de ani in Romania

02 Octombrie 2014



La 20 de ani de la infiintare, Ericsson Romania a reusit sa creasca de la o echipa de doar 8 oameni la aproximativ 3.000 de angajati pana la finalul anului 2014 (in prezent, Ericsson are 2.800 de angajati). Aniversarea a coincis si cu o serie de alte evenimente marcante pentru companie, cum ar fi semnarea unor acorduri de servicii de administrare de retea care ii vor permite Centrul de Servicii Globale din Romania sa se dezvolte in continuare. Anul viitor, Centrul intentioneaza sa isi mareasca echipa actuala de 1.900 de specialisti cu inca 300 de persoane si sa isi extinda oferta cu servicii dedicate companiilor media si de televiziune.


„Suntem mandri ca, in acesti 20 de ani, am contribuit la modelarea realitatii de astazi: o piata de telecomunicatii dezvoltata, cu un utilizator bine informat, care are acces la unele dintre cele mai bune pachete de servicii din Europa si care se bucura de una dintre cele mai mari viteze de acces mobil la Internet din lume. Intentia noastra este sa ne concentram pe noi segmente de business, cum ar fi sectorul guvernamental sau alte industrii (furnizorii de energie electrica, utilitati sau sectorul de sanatate). In ultimii cativa ani, am dezvoltat o oferta internationala cuprinzatoare de solutii pentru aceste segmente si speram sa putem anunta primele contracte locale chiar de anul viitor”, a declarat Giovanni Dalla-Vedova, Head of Sales Ericsson Romania & Moldova si Country Manager Ericsson Romania.


In ultimele doua decenii, Ericsson Romania s-a implicat activ in dezvoltarea industriei IT&C locale, numele sau fiind legat de momente foarte importante precum lansarea tehnologiilor 3G si 4G sau dezvoltarea Sistemului Unic de Apeluri de Urgenta 112.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite