Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

TP-LINK a lansat in Romania noul router Archer C20i

02 Octombrie 2014



Noul router se adreseaza celor care pun accent, pe langa functionalitate si pe design-ul deosebit al gadget-urilor. Noul standard 802.11ac ofera viteze wireless de trei ori mai mari si masuri de securitate imbunatatite fata de standardul 802.11n, fiind ideal pentru realizarea unei retele multimedia foarte rapide si pentru eliminarea blocajelor cauzate de echipamentele care necesita o banda mai larga de acces la Internet.


Cu viteza wireless de 433Mbps in banda de frecventa libera de 5GHz si 300Mbps in banda de frecventa de 2,4GHz, TP-LINK Archer C20i ofera flexibilitatea a doua retele dedicate si asigura cele mai bune performante wireless. Aplicatiile simple, precum trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi banda de frecventa de 2,4GHz, in timp ce aplicatiile care necesita banda mare, precum jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi banda de frecventa de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicatii pot functiona simultan fara sa apara blocaje sau intarzieri.


Portul USB multifunctional permite partajarea de imprimante, documente si fisiere media in intreaga retea locala sau chiar si la distanta folosind functiile de server FTP incluse. In plus, pe langa instalarea simpla, noul router TP-LINK Archer C20i ofera functii avansate de control parental, cu ajutorul carora parintii sau administratorii de retea pot stabili politici de restrictionare pentru copii sau personal.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite