Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Virtualizare >> Stiri si comunicate

ELKOTech Romania anunta disponibilitatea aplicatiei Virtualization Station

02 Octombrie 2014



ELKOTech Romania anunta disponibilitatea aplicatiei Virtualization Station, ce permite rularea mai multor sisteme de operare pe un echipament Turbo NAS QNAP.


Virtualization Station este o platforma integrata de virtualizare de top care permite ca Turbo NAS sa gazduiasca mai multe masini virtuale (VM). Cu o interfata simpla si centralizata de management este mult mai facil pentru orice utilizator sa creeze si sa ruleze mai multe masini virtuale pe un singur Turbo NAS.


Tehnologia de virtualizare le permite utilizatorilor sa creeze masini virtuale izolate pe un singur server si sa instaleze diferite sisteme de operare si aplicatii. Fiecare masina virtuala poate fi considerata un PC independent care consuma resurse CPU, memorie, spatiu de stocare si trafic de retea, fara a se intrerupe unul pe altul. Utilizatorii pot instala in mod flexibil Windows, UNIX, Linux sau chiar sisteme de operare de nivel server, pentru a centraliza diferite servicii, aplicatii si pentru a gestiona serverul. Virtualization Station este o platforma puternica si intuitiva de virtualizare pentru echipamente NAS care centralizeaza managementul virtualizarii pentru a creste eficienta IT.


Diferita de platformele tipice de virtualizare, Virtualization Station este creata nu doar pentru a oferi beneficii pentru business, ci si pentru a fi accesibila pentru utilizatorul clasic. Interfata de management web ofera un plus de comoditate pentru utilizatori, prin posibilitatea accesarii si gestionarii de la distanta, de pe orice dispozitiv.


Administratorii pot crea useri si seta permisiuni pentru fiecare masina virtuala, ajutand la o gestionare mai eficienta si o alocare mai buna a resurselor pentru fiecare utilizator in parte. Cu aceste permisiuni, utilizatorii pot lucra independent pe masinile lor virtuale, fara a-si face griji ca munca lor ar putea fi intrerupta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite