Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

UTOK anunta tableta multimedia cu procesor Intel Atom

02 Octombrie 2014UTOK extinde gama de tablete cu procesoare Intel Atom, prin anuntarea UTOK i1000, tableta multimedia echipata cu husa cu tastatura si 5 ani garantie.


Procesorul Intel Atom Z2520 este cu pana la 50% mai rapid decat procesoarele Dual Core din gama, oferind consumatorilor performante ridicate, insa mult mai accesibile. Alaturi de procesor, UTOK i1000 dispune de 1 GB RAM DDR3, pentru gestionarea eficienta a aplicatiilor. Performantele ies in evidenta pe ecranul IPS HD de 10.1”, care afiseaza culori vibrante din orice unghi, ideale pentru continutul multimedia si navigare web.


„UTOK i1000 este urmarea fireasca a primirii pozitive de care modelul i700 s-a bucurat. De aceea plusam prin specificatii mai bune, precum procesorul Intel Atom si ecranul IPS de 10 inch si un design ce iese in evidenta prin simplitate si pragmatism. Avem convingerea ca UTOK i1000 este tableta pe care consumatorii de continut multimedia portabil o cauta”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.


Specificatiile UTOK i1000 sunt completate de memoria interna de 8 GB, extensibila cu pana la 32 GB prin card micro SD, camere foto duale, conectivitate WiFi 802.11 b/g/n si 3G prin intermediul unui modem extern si bateria de 6000 mAh, ce asigura o autonomie de pana la 6 ore. Android Jelly Bean 4.2 este sistemul de operare ce complementeaza cu succes specificatiile tehnice ale UTOK i1000. Gratie interfetei simple si intuitive, a stabilitatii imbunatatite si a accesului la sute de mii de aplicatii din Magazinul Play, UTOK i1000 reprezinta echilibrul perfect dintre software si hardware. In plus, tableta vine echipata cu o husa cu tastatura care ofera atat protectie, cat si un nivel de functionalitate de neegalat. Aspectul elegant si tastatura inclusa fac din aceasta husa partenerul ideal pentru tableta UTOK i1000.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite