Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Mio lanseaza Combo 5107 LM, primul GPS cu camera video integrata

02 Octombrie 2014Mio Technology lanseaza pe piata locala Combo 5107 LM, primul dispozitiv GPS Mio dotat cu o camera video, care ghideaza soferii catre destinatiile dorite si care le permite sa inregistreze fiecare minut al calatoriilor lor.


Prin lansarea Combo 5107 LM, Mio combina doua dispozitive intr-unul singur si propune soferilor o solutie unica si practica la numarul din ce in ce mai mare de gadget-uri, a caror folosire, prin fixarea lor pe bord sau pe parbriz, limiteaza vizibilitatea. Camera video functioneaza simultan cu modul GPS si, pentru a fi accesata, trebuie aleasa optiunea „Camera de parbriz” din meniul principal. Noul dispozitiv asigura o inregistrare HD (720p) a calatoriei de la momentul pornirii masinii si pana la destinatie. Astfel, in caz de accident, soferii vor avea intotdeauna o inregistrare a ceea ce s-a intamplat.


Combo 5107 LM are un ecran tactil de 5 inci si dispune de serviciul de actualizare gratuita a hartilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clientilor sa beneficieze gratuit de pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a dispozitivului. Pentru a beneficia de hartile actualizate, noul Combo trebuie conectat la PC si instalata aplicatia MioMore Desktop. Hartile actualizate semnaleaza si locurile unde sunt amplasate pe traseu camerele video de supraveghere, iar Combo 5107 LM va anunta soferii de acest lucru atat vizual cat si sonor, indicand pe ecran viteza curenta a autovehiculului, limita legala, precum si distanta ramasa pana la respectivul punct de supraveghere.


De asemenea, Combo 5107 LM dispune de functia de „Asistenta la parcare”, afisand automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei. In plus, ofera asistenta pentru incadrarea pe banda corecta a drumului, vizualizare 3D a intersectiilor, ghidare in tuneluri si informatii despre rutile selectate.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite