Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Stiri si comunicate

Oracle anunta doua noi centre de date īn Germania

02 Octombrie 2014



Oracle a anuntat deschiderea a doua noi centre de date în Germania pentru a veni în sprijinul cererii tot mai mari de servicii bazate pe cloud. Situate în Frankfurt si Munchen, noile facilitati vor fi complet operationale pâna la sfârsitul anului 2014 si vor fi folosite în prima faza pentru a sprijini furnizarea de Oracle ERP Cloud, Oracle HCM Cloud si Oracle Sales Cloud, precum si Oracle Service Cloud si Oracle Talent Management Cloud.


Centrele de date vor sustine furnizarea de servicii cloud pentru piata germana si pentru acele companii care prefera ca aplicatiile cloud sa fie implementate în Germania. Lansarea mareste numarul de optiuni oferite clientilor din Germania si va complete centrele de date Oracle existente în Marea Britanie si Olanda. Clientii care vor beneficia de noile centre de date sunt pentru inceput proiecte noi care beneficiaza de progrese în ceea ce priveste viteza de initializare a serviciilor. Centrele de date Oracle sunt primele care urmeaza sa fie construite folosind o abordare care permite companiei sa se extinda rapid pe pietele mondiale, la o viteza fara precedent.
Interxion este partener Oracle de co-locatie în deschiderea centrului de date primar, iar Equinix este partenerul de co-locatie pentru centrul de date secundar.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite