Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Noi addon-uri pentru SAP Business One au devenit disponibile clientilor locali

02 Octombrie 2014



System Innovation Romania, compania care implementeaza SAP Business One in Romania și Sud-Estul Europei, a semnat un parteneriat cu firma germana Variatec, Global SAP Partner, pentru distributia de aplicatii specializate pentru proiecte industriale, productie si management mobil al depozitelor. Decizia a fost luata in urma cresterii complexitatii proiectelor derulate in ultimul an și a cerintelor tot mai sofisticate ale clientilor locali. Cercetarile de marketing realizate de System Innovation au aratat ca firmele din Romania care investesc intr-o solutie ERP iși definesc cerinte tot mai rafinate, care includ componente de mobilitate, gestiune depozite, project management.

In urma acestui parteneriat, clientii System Innovation Romania au acces la o serie de addon-uri performante care ofera functionalitati suplimentare solutiei SAP Business One. Addon-urile Variatec sunt certificate de catre SAP, sunt integrate nativ cu SAP Business One și nu implica dezvoltarea unor conectori dedicati, ceea ce nu induce majorarea costurilor de implementare. Prima solutie oferita pietei locale este Mobile Warehouse Management for SAP Business One, add-on cu o larga utilizare printre companiile europene, care permite gestionarea operatiunilor specifice de depozit prin etichetare și scanare mobila pe baza codurilor de bare. Solutia contribuie la automatizarea activitatii de depozitare, picking și livrare și determina o reducere de patru ori (valoare medie) a timpului de inventariere a stocurilor.

„Caietele de sarcini ale companiilor locale contin tot mai frecvent cerinte care nu pot fi satisfacute cu o implementare ERP standard. Prin urmare am decis aducerea unor add-on-uri pentru SAP Business One, dezvoltate de compania germana Variatec și folosite deja de peste 300 de clienti din Europa de Vest. Sunt solutii care ne vor permite un grad mai mare de personalizare a proiectelor și implicit o creștere a beneficiilor oferite clientilor”, a declarat Irina Oprea, Director General System Innovation Romania. In perioada urmatoare, System Innovation Romania va aduce pe piata locala și alte add-onuri cu functionalitati avansate cum ar fi planificarea productiei, project management, configurare produse etc. Astfel, compania va oferi clientilor solutii complete care sa gestioneze cele mai diverse tipuri de activitati sau procese de afaceri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite