Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung Galaxy Note 4 in magazinul online Orange

03 Octombrie 2014



Clientii Orange pot achizitiona la precomanda telefonul Samsung Galaxy Note 4 disponibil in magazinul online la pretul de 289 euro alaturi de un abonament Pantera 41 si vor primi cadou o husa neagra S-View compatibila, in limita stocului disponibil. La finalul lunii octombrie 2014 telefoanele vor fi prezente si in magazinele Orange alaturi de accesorii dedicate, precum huse S-View si Wallet in diverse culori, si de o gama diversa de accesorii universale (incarcatoare, carduri de memorie, casti audio, casti Bluetooth, etc.). In plus, cei care aduc in magazinele Orange un smartphone vechi atunci cand intentioneaza sa achizitioneze un telefon 4G beneficiaza de o reducere in valoare de 40 pana la 200 euro prin Buy-Back 4G.


Din 18 septembrie, Orange ofera acces la viteze de pana la 300 Mbps in toate abonamentele Pantera si Colibri 25 prin tehnologia 4G+. Clientii pot alege unul dintre device-urile compatibile 4G+: Samsung Galaxy S5 4G+, Samsung Galaxy Alpha 4G+, Samsung Galaxy Note 4 sau modemul Air Net 4G+ E5786. In prezent, tehnologia 4G+ este disponibila in 6 orase din tara: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara.
Pentru a-si proteja investitia de situatiile neprevazute Orange recomanda clientilor sa opteze pentru o asigurare pentru tableta sau smartphone in primele 30 de zile de la achizitie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite