Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Noutati de la Oracle Open World

03 Octombrie 2014



Oracle a lansat serviciul Oracle Business Intelligence Cloud, parte din Oracle Analytics Cloud, care ofera cea mai cuprinzatoare suita cloud de solutii de analiza. Având capacitati incorporate pentru telefonul mobil, serviciul Oracle BI Cloud sustine accelerarea procesului de luare a deciziilor în cadrul organizatiei prin reducerea limitarilor de acces pentru utilizatori, oferind acces sigur la informatii complete si o eficienta a costurilor în cloud. Parte din Oracle Analytics Cloud, Oracle Business Intelligence Cloud este un serviciu nou, care extinde puterea informatiilor esentiale bazate pe analiza datelor si a vizualizarilor de date pentru utilizatorii din întreaga organizatie. Deoarece este o oferta de cloud bazata pe un abonament, clientii pot implementa serviciul Oracle BI Cloud imediat, pentru grupuri mici, departamentele business sau pentru întreaga organizatie, fara costuri de capital. Serviciul include capacitati out-of-the-box, asadar clientii pot accesa si pot analiza datele oricând si oriunde, fara niciun efort suplimentar de dezvoltare. Partenerii Oracle pot folosi serviciul Oracle BI Cloud pentru a livra aplicatii bogate si personalizate catre clientii lor, dezvoltând noi surse de venit.


Sistemul integrat Exalytics In-Memory Machine X4-4

Oracle a realizat un upgrade la Oracle Exalytics In-Memory Machine pentru a-i mari în mod semnificativ performanta si capacitatea; sistemul foloseste Oracle Database In-Memory pentru analiza mai rapida a datelor. Cea mai noua versiune a Oracle Exalytics In-Memory Machine, un sistem integrat pentru analiza datelor de business, foloseste procesoare Intel Xeon concepute pentru sarcinile mari impuse de analiza datelor si care suporta frecvente cu 50% mai mari, cu 50% mai multe nuclee de procesare si cu 50% mai multa memorie decât generatia anterioara. Exalytics In-Memory Machine X4-4 suporta pâna la 3TB de memorie, 4.8TB de memorie PCI Flash si 7.2TB de stocare pe hard disk, marind capacitatea sistemului pe toate dimensiunile. Oracle Database In-Memory este certificat pentru toate configuratiile Oracle Exalytics. Combinat cu cei 3TB de memorie disponibila per sistem, categorii întregi de date pot fi stocate în memoria cache pentru a livra analize rapide fara a fi nevoie de upgrade-uri majore. Exalytics X4-4 este conceput pentru a sustine cele mai diverse categorii de raportare si analiza a datelor, imediat dupa implementare, cu suport pentru noile editii ale Oracle Endeca Information Discovery, Oracle Business Intelligence Foundation Suite, Oracle Business Intelligence Applications, Oracle Real-Time Decisions, Oracle TimesTen In-Memory Database si Oracle Hyperion Enterprise Performance Management.


Sase noi servicii in portofoliul cloud


Oracle Cloud ofera cel mai mare portofoliu de servicii de cloud public, de la SaaS, PaaS si date ca serviciu (DaaS) pana la infrastructura ca serviciu (IaaS). Spre deosebire de alte solutii cloud care ofera servicii in unul sau doua straturi, Oracle Cloud este singura solutie care livreaza un portofoliu extins de servicii integrate, inclusiv date, aplicatii, platforma si infrastructura. Oracle Cloud are o rata larga de adoptie, fiind preferata de 62 de milioane de utilizatori care realizeaza 23 miliarde de tranzactii zilnic. Oracle Cloud ruleaza pe 30.000 de dispozitive, cu 400 petabytes de date stocate in 19 centre de date din intreaga lume.


Oracle Big Data Cloud – le ofera utilizatorilor posibilitatea de a analiza si a procesa volume mari de date folosind platforma Hadoop pe o infrastructura sigura, elastica, administrata si usor de folosit care este perfect integrata cu alte servicii Oracle Cloud.


Oracle Mobile Cloud – ofera posibilitatea de a aduce aplicatii mobile de nivel enterprise pe piata folosind o platforma mobila back-end bazata pe cloud.


Oracle Integration Cloud – le permite clientilor sa proiecteze, sa implementeze, sa monitorizeze si sa administreze foarte rapid proiecte integrate cloud-to-cloud si cloud-to-on-premises, folosind o interfata de browser cuprinzatoare si intuitiva.


Oracle Process Cloud – le confera companiilor puterea de a proiecta, a implementa, a monitoriza si a optimiza procesele de business pentru a imbunatati eficienta, agilitatea li productivitatea.


Oracle Node.jsCloud – permite implementarea rapida si usoara a aplicatiilor JavaScript, impreuna cu orice librarie necesara pe o infrastructura Oracle Cloud scalabila, impreuna cu instrumentele cloud pentru integrarea continua si administrarea aplicatiilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite