Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Orange are o noua platforma online pentru joburi

03 Octombrie 2014



Candidatii interesati de posturile disponibile din cadrul companiei Orange Romania au acum la indemana o platforma noua ce poate fi accesata la orange.ro/jobs/.


Platforma ofera informatii in timp real despre joburile pentru care se fac angajari si o sectiune dedicata in care isi pot actualiza CV-ul printr-un upload in formatul pe care il au la indemana sau direct de pe profilul LinkedIn. De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi in urma carora vor fi trimise notificari automate atunci cand acestea au devenit disponibile sau inainte ca
termenul limita de aplicare sa expire. In plus, candidatii vor putea afla in timp real fiecare etapa in care se afla, avand parte de transparenta si rapiditate de-a lungul procesului de recrutare. Pentru a avea acces in contul personal, candidatii vor folosi userul si parola contului Orange. Cei care sunt la debutul carierei vor gasi pe site sfaturi utile despre dezvoltarea profesionala sau pot raspunde la intrebarile testului de personalitate, prin care isi vor putea da seama cum li se potrivesc valorile si cultura organizationala Orange.


„Ne dorim sa fim mereu in pas cu noile generatii care folosesc din ce in ce mai mult internetul pentru a-si gasi un job. In plus, intreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine in sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestioneaza peste 150.000 de CV-uri si se intalnesc cu peste 7.500 de candidati anual”, a declarat Viorel Nedelcu, Resourcing Manager, Orange Romania.


In 2014, Orange Romania a primit pentru a doua oara certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, fiind singura companie de telecomunicatii din Romania ce obtine aceasta certificare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite