Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Fuziune pe piata de consultanta

06 Octombrie 2014



Pathfinder Management & Consulting si IMC Integral Management Consultancy International si-au unit fortele in scopul cresterii pietei locale de consultanta.


IMC Integral Management Consultancy International este o organizatie globala de consultanta, cu sediul central in Elvetia, avand ca principal obiectiv sprijinirea companiilor in directia dezvoltarii durabile. IMC este prezenta in peste 40 de tari printr-o retea de parteneri si colaboratori asociati, fiecare membru avand o vasta expertiza in pozitii de top management.


„Ne-am orientat toata activitatea de pana acum in directia sprijinirii companiilor romanesti, a crearii unor afaceri locale solide, capabile sa se dezvolte sustenabil si profitabil. Imi doresc, de ani buni, sa vad companii romanesti ce se dezvolta si se extind atat pe piata locala, cat si pe piata regionala si cea internationala”, a declarat Ruxandra Ogrendil, Managing Partner al Pathfinder Management & Consulting, care a preluat in cadrul parteneriatului si pozitia de Director Regional pentru Europa Centrala si de Est in cadrul organizatiei IMC.


Romania capata astfel o importanta deosebita pe harta IMC, devenind si hub regional pentru Europa Centrala si de Est, situatie unica pe piata consultantei.
Cele doua companii impartasesc aceeasi viziune in privinta sprijinirii companiilor locale si au convingerea ca impreuna vor reusi sa aduca un suflu nou intr-o piata destul de greu incercata in ultimii ani.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite