Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterCard a lansat o solutie de protectie impotriva atacurilor cibernetice

06 Octombrie 2014



MasterCard a anuntat lansarea SafetyNet, un instrument global creat pentru a reduce riscul atacurilor cibernetice asupra bancilor si procesatorilor. SafetyNet utilizeaza reteaua globala MasterCard pentru a identifica potentiale atacuri inainte ca acestea sa se produca si chiar inainte ca banca sau procesatorul sa le descopere. Construind o aparare pe mai multe niveluri, compania face eforturi pentru a se asigura ca partenerii sai se mentin cu un pas inaintea atacurilor pe scara larga, care utilizeaza metode tot mai sofisticate pentru a compromite datele conturilor si securitatea cailor de aparare.


Consumatorii din toata lumea considera ca siguranta platilor este cea mai importanta atunci cand fac cumparaturi. Astfel, MasterCard face demersuri pentru a se asigura ca platile si datele utilizate pentru efectuarea lor sunt sigure, oriunde te-ai afla. Acest lucru este posibil datorita utilizarii mai multor instrumente si a unei abordari bazate pe colaborarea cu emitenti, institutii acceptatoare, comercianti si consumatori.


Pentru ca MasterCard sa ofere in continuare cele mai noi instrumente de securitate, care sa fie, in acelasi timp, cat mai usor de implementat posibil, sistemul SafetyNet este complementar cu instrumentele proprii ale bancii emitente, dar adauga sistemului de plata un nou nivel de protectie. Monitorizeaza diferite canale si localizari geografice si ofera cel mai potrivit nivel de asistenta pentru fiecare piata si partener de business, utilizand algoritmuri sofisticate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite