Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Campania MasterCard si Maestro a accelerat cresterea volumelor de plati la comercianti cu 56% peste media pietei

07 Octombrie 2014



Campania organizata de MasterCard pentru promovarea platilor cu cardul a dus la accelerarea volumelor de plati la comercianti in Q2 2014. Aceasta a contribuit la avansul de 11,1% al pietei (conform datelor BNR, aprilie-iunie 2014) si a dus la o crestere cu 17,3% (conform bancilor comerciale) a volumelor tranzactionate - un ritm cu 56% peste media pietei.


„Pentru orice categorie de utilizatori de carduri, MasterCard a creat avantaje personalizate si puncte de diferentiere, relevante atat pentru institutiile financiare partenere, cat si pentru clientii lor. De la programele de loialitate ca MasterCard Rewards sau MasterCard Elite, la migrarea sustinuta catre tehnologia contactless si beneficiile speciale, cum sunt asigurarile sau accesul in MasterCard Business Lounge, pe Aeroportul Henri Coanda, toate acestea sunt argumente concrete in favoarea platilor cu cardurile MasterCard sau Maestro”, a adaugat Cosmin Vladimirescu, General Manager pentru Romania, MasterCard.


32 de institutii financiare din Romania s-au alaturat MasterCard in promotia care s-a desfasurat in perioada aprilie - iunie 2014. Castigatorul marelui premiu, un automobil Mercedes Benz Clasa B, desemnat prin tragere la sorti, este Ștefan Galcea din Bailesti, judetul Dolj, client al Bancii Comerciale Romane.


In perioada promotiei, toti posesorii de carduri MasterCard si Maestro au primit cate un punct pentru fiecare tranzactie efectuata in sistem chip & PIN la comerciantii din Romania si cate doua puncte pentru cele contactless, realizate cu MasterCard sau Maestro.


Campania a avut in total 36 de premii, constand in produse electronice si electrocasnice si marele premiu, un automobil Mercedes Benz Clasa B, valoarea lor totala depasind 370.000 de lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite