Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Schneider Electric, premiata pentru platforma sa educationala, Energy University

07 Octombrie 2014



Energy University, platforma educationala online dezvoltata de Schneider Electric, care ofera cursuri gratuite de sustenabilitate si eficienta energetica, a obtinut primul loc in cadrul categoriei Programe de educatie a Premiilor Europene pentru Energie Durabila. Aceasta distinctie, pentru care au aplicat 342 de proiecte in 2014, este acordata anual de catre Comisia Europeana in cadrul Saptamanii Energiei Durabile.


Energy University ofera peste 350 de cursuri, disponibile la cerere pe site-ul web www.MyEnergyUniversity.com, ajutand, inca din anul 2009, profesionistii sa ia decizii inteligente cu privire la principalele situatii cu impact asupra industriei energetice. Pana in prezent, mai mult de 600.000 de cursuri in 13 limbi au fost urmate de peste 370.000 de profesionisti din peste 180 de tari.


De asemenea, in cadrul Energy University sunt disponibile doua examene de certificare profesionala pentru cei care doresc sa-si consolideze cariera in domeniul energiei sau al centrelor de date. Anul acesta, Schneider Electric a lansat progamul de certificare Data Center Certified Associate (DCCA), pentru a-i ajuta pe profesionistii centrelor de date sa fie la curent cu temele de actualitate, tendintele si practicile din industrie. De asemenea, examenul Professional Energy Manager (PEM), lansat in anul 2013, in parteneriat cu Institutul de Profesionisti in Energie (IEP), ii ajuta pe profesionistii din sectorul managementului energiei sa-si consolideze nivelul de calificare si de credibilitate. De la lansarea PEM, peste 100 de profesionisti din intreaga lume au obtinut aceasta certificare.


Succesul programului Energy University este, de asemenea, reflectat de tendintele si comportamentul utilizatorilor. Cei mai multi dintre acestia se intorc regulat pe www.MyEnergyUniversity.com, inregistrandu-se pe platforma si urmand si alte cursuri gratuite. In fiecare luna, mii de utilizatori se logheaza pe site, in cautarea de informatii despre managementul energiei. Profilurile utilizatorilor sunt variate, ceea ce evidentiaza amploarea impactului acestui program. Utilizatorii Energy University sunt in special profesionisti din sectoare precum cel electric, energetic, al cladirilor, al mediului sau design. Acestia sunt de obicei manageri, directori sau studenti care doresc sa-si consolideze cariera sau sa inteleaga conceptele eficientei energetice.


Companiile multinationale beneficiaza si ele de aceasta oportunitate unica de dezvoltare profesionala. La nivel global, multe companii din industriile auto, alimentara si a bauturilor, hoteliera, a sanatatii, de petrol si gaze si IT&C au utilizat site-ul www.MyEnergyUniversity.com. De asemenea, Energy University le ofera companiilor oportunitatea de a crea programe personalizate de educatie in cadrul organizatiei care sa serveasca drept instrument intern de training pentru propriii angajati.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite