Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Maguay a organizat No Time for Downtime, editia a XII-a

14 Octombrie 2014



Maguay a organizat cea de-a XII-a editie a evenimentului No Time For Downtime, unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania.


Maguay a organizat a XII-a editie a No Time for Downtime, un eveniment in care au fost prezentate cele mai noi solutii informatice pentru infrastructura organizatiilor, servere si solutii de stocare enterprise, aplicatii informatice, solutii de securitate, back-up si virtualizare.
Participantii la eveniment – peste 200 de specialistii IT si reprezentanti din managementul companiilor din Romania - au discutat direct cu lideri si generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP, Symantec Corporation, Fortinet, Nexenta, VMware, Kingston, ASUS.
Evenimentul a fost structurat in doua sectiuni: prezentari sustinute de catre partenerii evenimentului, unde au fost descrise tehnologii si solutii inovative si un showcase, in cadrul caruia specialistii Maguay si ai partenerilor au prezentat produse in premiera si au realizat demonstratii privind perfomantele pe care le pot atinge solutiile expuse.


No Time for Downtime este evenimentul la care Maguay a prezentat intotdeauna tehnologii de ultima ora. Dintre produsele si solutiile expuse in showcase mentionam: Gama de servere Maguay eXpertServer echipate cu noua generatie de procesoare Intel Xeon E5-2600 v3; Platforme de storage unificat eXpertStor si PowerStor, cu functionalitati enterprise si hardware standardizat, bazate pe software NexentaStor si servere Maguay eXpertServer; Platforma in-memory computing SAP HANA; Oracle Exadata Database –platforma Oracle pentru stocarea datelor si pentru procesarea tranzactiilor online (OLTP), stocarea datelor (DW) si consolidarea fluxurilor de lucru complexe; Solutiile complete Fortinet pentru protectie si securizare a infrastructurii IT din companii; iTrack - solutia avansata de management si monitorizare GPS a flotei auto, produsa de Maguay; Solutiile de e-learning Maguay pentru mediul academic si corporate, precum si sistemul de testare profesionala Maguay QuizMaster; Gama Maguay de sistemele portabile si desktop pentru office, statii grafice si gaming.


„Ne bucuram ca am avut alaturi de noi si la editia din acest an nume de referinta din domeniul IT, generatori de tehnologie, care au prezentat solutiile si tehnologiile urmatorilor ani. Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educand si inovand piata locala, am oferit in cei 22 de ani de activitate solutii performante hardware si software la un excelent raport pret/performanta, integrand intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmand acest model, am reusit mereu sa ne atingem obiectivele propuse”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite