Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Orange isi extinde portofoliul de gadgeturi wearable cu bratara UP24TM by Jawbone

14 Octombrie 2014



Orange a lansat oficial in Romania bratara UP24TM by Jawbone extinzand portofoliul de gadgeturi wearable. UP24TM este cel mai nou dispozitiv care, alaturi de aplicatia cu acelasi nume si de serviciul de informatii disponibil, ii ajuta pe utilizatori sa isi monitorizeze greutatea, somnul sau activitatile sportive si sa se mentina in forma. In plus, pe parcursul folosirii, bratara incepe sa cunoasca obiceiurile zilnice ale utilizatorilor si sa recomande mici schimbari care ii vor ajuta sa devina exact cum isi doresc sau sa isi indeplineasca obiectivele. UP24TM este prezenta in magazinele Orange, precum si in magazinul online la pretul de 129 euro. Bratara este disponibila in trei marimi (mica, medie si mare) si in doua culori (negru si portocaliu).


Pentru a o folosi, clientii vor conecta bratara UP24TM prin Bluetooth Smart, astfel incat sa primeasca notificarile atunci cand au nevoie de ele prin intermediul aplicatiei. Iar datorita actualizarilor in timp real, vor fi mereu la curent cu progresul inregistrat si isi vor putea atinge obiectivele.


Aplicatia este compatibila cu iOS si Android si ofera functionalitati suplimentare care sa ii ajute pe utilizatori:
- monitorizarea somnului - ii indeamna sa adoarma la orele potrivite si cu ajutorul alarmei sa se trezeasca in fiecare dimineata in momentul optim al ciclului de somn.
- monitorizarea alimentatiei - in care pot vizualiza si selecta rapid din lista mancarurilor pe care le consuma cel mai frecvent si pot evalua rapid cat de sanatos este un fel de mancare.
- monitorizarea activitatilor - in care isi pot inregistra greutatea si seta un obiectiv personal pentru a urmari progresul catre greutatea dorita, de la pasii pe care ii fac si pana la antrenamentele si caloriile arse, oferind o evaluare completa a activitatii zilnice.


UP24TM functioneaza pe baza MotionX® Engine, sistem bazat pe elemente de biomecanica a miscarilor umane naturale. Bateria dureaza timp de 7 zile si poate fi incarcata prin intermediul calculatorului sau al unui adaptor prin cablul USB.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite