Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Teamnet lanseaza programul de cursuri gratuite pentru studenti From Zero to Hero

14 Octombrie 2014



Grupul Teamnet anunta lansarea celei de-a treia editii a programului From Zero to Hero. 56 de studenti sau masteranzi interesati sa dezvolte o cariera in domeniul IT vor beneficia de cursuri intensive gratuite cu specialisti din cadrul grupului, avand ulterior oportunitatea sa intre intr-un program de internship platit de 3 luni.


From Zero to Hero este unul dintre cele mai importante programe academice din tara. Acesta ofera studentilor si masteranzilor oportunitati permanente de dezvoltare, venind ca o completare a pregatirii teoretice obtinute in sistemul universitar cu care Teamnet are deja o traditie in colaborare, prin numeroasele programe de cercetare si dezvoltare dedicate studentilor.


„Teamnet sprijina inteligenta si creativitatea romaneasca si investeste permanent in dezvoltarea tinerelor talente din IT, contribuind la transformarea acestora in resurse valoroase care ar putea transforma Romania intr-un hub de export de tehnologie. De aceea, ne-am propus sa continuam sa investim timp in tineri talentati si creativi, care au capacitati tehnice extraordinare si o pasiune pentru inovatie. Acestia sunt oamenii pe care dorim sa ii avem alaturi in demersul nostru de pozitionare a tehnologiei ca sistem nervos al organizatiilor publice si private”, a declarat Bogdan Padiu CEO Teamnet Group.


Programul From Zero to Hero din aceasta toamna ofera 30 de locuri la cursurile de Dezvoltare Software, 10 locuri la cele de Analiza Business si 16 locuri pentru studentii interesati de Testare. Cursurile insumeaza 80 de ore de practica, cu exercitii individuale si de echipa, si se vor desfasura pe durata unei luni de zile la sediul companiei Teamnet. La finalul programului, studentii care dovedesc capacitati tehnice remarcabile si au o pasiune vizibila pentru tehnologie vor avea ocazia sa ramana in companie, in cadrul unui program de internship platit de 3 luni.


From Zero to Hero se afla in prezent la cea de-a treia editie. Prima a avut loc in toamna anului trecut, iar a doua in luna martie a acestui an.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite