Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech Romania anunta disponibilitatea camerei de retea AXIS Q6000-E

14 Octombrie 2014



ELKOTech Romania anunta disponibilitatea AXIS Q6000-E, o camera de retea 360° de exterior, care poate fi integrata usor cu camere PTZ de tip dome din seria AXIS Q60-E, oferind o solutie de supraveghere unica.


Cu un singur click, operatorul poate face zoom optic precis pe detaliile de interes, iar in acelasi timp poate pastra o privire de ansamblu a unei zone de pana la 20.000m² - dimensiunea a circa patru terenuri de fotbal. Acest aspect transforma modelul AXIS Q6000-E intr-o solutie ideala pentru aplicatiile de monitorizare pentru orase, cum ar fi supravegherea unei piete publice, a unei parcari, precum si a zonelor de restaurante din mall-uri sau a altor zone deschise.


„AXIS Q6000-E se adreseaza nevoii de monitorizare a unei suprafete intinse si, simultan, este capabila sa faca zoom pe detalii. Integrarea usoara cu seria de camere PTZ AXIS Q60-E ofera o solutie inteligenta, inovatoare si compacta, ce prezinta posibilitati unice de supraveghere video”, declara Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communications.


AXIS Q6000-E ofera mai multe fluxuri video configurabile individual, cu compresie H.264, pentru a optimiza semnificativ latimea de banda si stocarea, fara a compromite calitatea imaginii. Motion JPEG este si el suportat, pentru o flexibilitate sporita.
Camerele AXIS Q60-E se monteaza rapid si usor in interiorul AXIS Q6000-E, permitand inclusiv instalarea facila in obiectivele de supraveghere existente astfel incat sa fie imbunatatite pentru monitorizarea unei zone largi, pastrand in acelasi timp posibilitatea de a capta orice punct de interes, cu un singur click. Nu sunt necesare niciun fel de accesorii de montare sau alte echipamente suplimentare. AXIS Q6000-E foloseste aceiasi suporti si acelasi cablu de retea ca si AXIS Q60-E, minimizand timpul si costul instalarii. In plus, AXIS Q6000-E este livrata cu un cablu Power over Ethernet Plus (PoE+), prin AXIS Q60-E, eliminand nevoia de cabluri de alimentare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite