Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Serra Software a fuzionat cu Aliat.Net

14 Octombrie 2014



Companiile Serra Software International si Aliat.Net, cei mai mari parteneri locali ai producatorului de solutii ERP, SoftOne Grecia, si-au unit recent fortele. Scopul fuziunii a fost acela de a consolida pozitia de lider a companiei Serra Software in randul partenerilor din Romania ai Softone Grecia.


Compania rezultata in urma fuziunii detine un portofoliu de peste 80% dintre clientii Soft1 (ERP-ul SoftOne) activi in Romania, avand angajati peste 20 de consultanti care isi desfasoara activitatea in cele doua birouri deschise in Bucuresti si Brasov.


„Cifra de afaceri a noii societati va fi de peste un million de euro in primul an de functionare. Strategia pentru anul 2015 vizeaza extinderea pe mai multe piete externe, in special pentru implementarea solutiilor de Business Intelligence si serviciilor de suport pentru platforme ERP din top 5, tinta fiind tari ca Statele Unite ale Americii, Australia sau Germania”, a declarat Calin Vlad, directorul general al Serra Software.


Dupa fuziunea cu Aliat.Net Brasov, Serra Software International ofera o gama mai larga de servicii, inclusiv in zona de dezvoltare web si Business Intelligence, venind astfel in completarea zonelor deja deservite, ERP si CRM.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite