Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ANIS pregateste Romanian Software Index

14 Octombrie 2014



Intr-o industrie a producatorilor de software in continua dezvoltare, ANIS (Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii IT) anunta pregatirea unei noi platforme de promovare a companiilor din industrie.


Astfel, pana pe 20 octombrie 2014, companiile de software si servicii IT, indiferent daca sunt sau nu membre ANIS, se pot inscrie in Romanian Software Index. Platforma online – softwareindex.ro, cat si catalogul omonim – Romanian Software Index – vor fi lansate in luna noiembrie a acestui an.


„Am inceput anul trecut prin editarea unui catalog al companiilor de outsourcing, dar am constatat ca industria are nevoie de mai mult decat un proiect nisat. Astfel, in acest an a decis sa pregatim o platforma online de sinestatatoare, prin care sa crestem oportunitatile de business ale companiilor romanesti de software, si in acelasi timp sa aducem o vizibilitate internationala sporita pentru industria IT romaneasca”, explica Valerica Dragomir, director executiv al ANIS.


In 2013, 55 de companii au profitat de oportunitatea de a fi promovati de ANIS si au intrat in proiect. „In acest an ne dorim cel putin 100 de companii in Romanian Software Index”, adauga Valerica Dragomir.


Lansarea intregului proiect Romanian Software Index va fi comunicata tuturor partenerilor ANIS din strainatate, ambasadelor si sectiilor comerciale ale Romaniei in exterior, camere de comert bilaterale, precum si in cadrul evenimentelor interne si internationale organizate de ANIS sau la care asociatia participa.
Taxa standard de participare este de 150 euro. Companiile membre beneficiaza de reduceri de pana la 50%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite