Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Total Technologies – Partener Platinum Honeywell

14 Octombrie 2014



Total Technologies, companie specializată în implementarea de soluţii autoID și de mobilitate de tip rugged dedicate spaţiilor de depozitare, anunţă semnarea oficială a parteneriatului cu Honeywell. Conform noului program, Total Technologies devine singurul partener din România care deţine calitatea de partener Platinum pentru divizia de scanare şi echipamente dedicate spaţiilor de depozitare.

Parteneriatul dintre cele două companii s-a realizat ca urmare a finalizării achiziţiei companiei Intermec de către Honeywell, Total Technologies fiind în momentul preluării cel mai important distribuitor şi integrator de soluţii Intermec din România.

Avem clienţi alături de care am pornit în urmă cu peste douăzeci de ani şi continuăm an de an datorită seriozităţii cu care i-am tratat atât în procesul de vânzare, cât şi ulterior, în perioada de mentenanţă sau suport pentru echipamente. Includerea Total Technologies în programul Honeywell Platinum ne onorează, dar în acelaşi timp ne obligă să continuăm pe acelaşi drum ca şi până acum. Acest parteneriat ne va permite să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu cele mai noi soluţii din domeniu", a declarat Giani Iancu, director executiv Total Technologies.

Total Technologies oferă soluţii regionale şi expertiză specifică în industria locală, inclusiv dezvoltare de software, implementare şi servicii de suport în relaţia cu clienţii. Statutul de parteneriat a fost confirmat recent cu prilejul Honeywell Scanning & Mobility EMEA Partner Summit 2014.
]
Prezentare produse din portofoliul Total Technologies:

Honeywell Eclipse 5145 – scaner single-line cu factor de mărime redus, dedicat companiilor mici ce activează în retail. Modelul integrează tehnologia patentată CodeGate® Honeywell ce permite utilizatorilor să scaneze rapid un cod de bare şi să transmită informaţia cu o simplă apăsare de buton. Produsul devine astfel alegerea optimă pentru cei care sunt în căutarea unui scanner pentru punctele de vânzare, procesare de documente şi control al inventarului.
Voyager 1250g – scaner single line ce oferă posibilitatea utilizatorilor să scaneze coduri de bare aflate chiar şi la o distanţă de 58.4 cm. Modelul integrează o tehnologie de scanare avansată care permite chiar şi citirea de coduri de bare tipărite la o calitate inferioară.
Una dintre cele mai noi soluţii din portofoliu este soluţia Vocollect, soluţie avansată de creştere a productivităţii şi acurateţii datelor din depozit de la Honneywell.

Echipamentele descrise mai sus vor fi în promoţie în perioada lunii noiembrie. Fotografiile au rol informativ. Pentru a afla informaţii despre promoţii şi toate produsele Honeywell comercializate de Total Technologies vă rugăm să accesaţi http://www.smartscan.ro .

Despre Total Technologies


Total Technologies este principalul furnizor de soluţii profesionale de mobilitate – soluţii AutoID, RFID – pentru domeniile logistică, retail, producţie şi altele. Compania Total Technologies oferă clienţilor soluţii complete de colectare şi prelucrare automată a datelor prin aplicaţii integrate pentru gestiune a depozitelor, inventariere mijloace fixe, trasabilitate în producţie, automatizare forţă de vânzări şi automatizare a operaţiunilor. Mai multe detalii despre companie găsiţi la: www.totaltech.ro, despre produsele din portofoliu aflaţi la: www.smartscan.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite