Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Datanet Systems anunță modificări īn echipa sa de management

21 Octombrie 2014



Datanet Systems anunță retragerea domnului Vasile Velicu din funcțiile de Country Manager și administrator, membru al Consiliului de Administrație al companiei, precum și numirea domnului Peter Hornak în funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație al companiei.

Domnul Peter Hornak deține în prezent rolul de Director de Marketing și Achiziții în cadrul Soitron Group SE. El lucrează în cadrul grupului Soitron din 2001 și a deținut în prealabil funcția de Director Tehnic în cadrul Soitron Slovacia. “Peter reprezintă tânăra noastră generație de manageri executivi. Datorită abilităților sale excepționale de comunicare și de manager, el a crescut foarte repede de la poziția sa inițială de manager de proiect pentru a deveni unul din reprezentanții conducerii de vârf, membru al Consiliului de Administrație și un partener al proprietarilor Soitron”, explică domnul Marian Skakala, Președintele Consiliului de Administrație al Datanet Systems.

După o carieră profesională de excepție, cumulând peste 45 de ani de activitate în domeniul tehnologiei informației, domnul Vasile Velicu se retrage din conducerea Datanet Systems. În perioada de șapte ani în care a îndeplinit rolurile de Director General și Country Manager, compania Datanet Systems și-a dublat cifra de afaceri și personalul, ocupând în prezent o poziție de frunte în segmentul companiilor integrator de sistem IT din România.

Conducerea executivă a Datanet Systems este asigurată de domnul Dragoș Stroescu, funcție preluată de acesta la începutul anului 2014. Dragoș Stroescu lucrează de peste 20 de ani în domeniul IT, este membru fondator al companiei, a deținut în trecut pozițiile de Director Tehnic și Director de Vânzări în cadrul acesteia și a lucrat direct în zeci de proiecte mari de infrastructură IT. Dragoș Stroescu este unul dintre cei mai experimentați specialiști din România în tehnologii pentru rețele Internet, fapt dovedit prin obținerea în 1999 a primei certificări Cisco Certified Internetwork Expert din țară.

"Pentru mine, domnul Vasile Velicu reprezintă esența Datanet. Sunt convins că, chiar dacă a decis să se retragă, rădăcinile puternice pe care le-a stabilit pentru Datanet vor rămâne și influența compania mereu în viitor", a declarat Marian Skakala.

„Datanet Systems va rămâne compania care a reușit în ultimii 16 ani de activitate să aducă valoare constantă clienților săi si să permită dezvoltarea în cadrul ei a unora din cei mai valoroși ingineri din România.” a declarat Dragoș Stroescu, Director Executiv al companiei. ”Aceste valori ne definesc, le vom proteja și încuraja în continuare și le vom materializa în cunoașterea și aplicarea cu excelență a celor mai noi tehnologii IT pentru clienții noștri. Mulțumim tuturor celor care au înteles această filozofie și care au contribuit totodată la crearea ei."



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite