Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Softelligence intra in topul celor mai performante companii din Europa Centrala

21 Octombrie 2014



Softelligence a fost inclusa de Deloitte in topul celor mai performante companii europene de tehnologie. Clasamentul are scopul de a recunoste si de a face cunoscute 50 dintre companiile de tehnologie din regiune cu cea mai rapida crestere din ultimii ani (2009-2013). Topul Technology Fast 50 Powerful Connections: Technology, Media and Communications se afla la cea de-a 15-a editie. La prima participare, Softelligence s-a clasat pe locul doi intre cele 6 companii romanesti incluse in top, surclasand alti jucatori importanti de pe piata IT&C din Romania.

Performanta inregistrata de Softelligence in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 CEE este dovada faptului ca, intr-un climat de business deloc prietenos si pe o piata extrem de competitiva, talentul si inovatia joaca un rol vital. Totodata, clasarea Softelligence in acest top este o dovada ca firmele romanesti trec testul in competitia cu companiile din regiune. Doresc sa felicit echipa Softelligence si ii doresc sa gaseasca cele mai bune strategii care sa ii aduca cresteri pe termen lung” declara Alina Mirea, Partener si lider de proiect Deloitte Romania.
Softelligence, companie fondata in anul 2006, a avut in ultima perioada o crestere semnificativa a cifrei de afaceri. Acesta a crescut in perioada 2009-2013 cu aproape 500% si ocupa pozitia 27 in clasament, conform datelor analizate de Deloitte. Aceasta crestere s-a datorat unei strategii bazate pe un model de business echilibrat, axat pe un mix de servicii software de business, dezvoltare de proprietate intelectuala, dar si solutii <la cheie>. Pentru finalul anului curent Softelligence estimeaza o cifra de afaceri de peste 1,5 milioane euro.

Piata serviciilor de business software in Europa inregistreaza o crestere semnificativa de la an la an, iar in acest context numai companiile dinamice, care pot scala rapid, pastrand in acelasi timp nediluate competenta si orientarea catre client, vor avea parte de succes pe termen lung. Recunoasterea din partea Deloitte si includerea Softelligence in topul celor mai performante business-uri de tehnologie din Europa Centrala ne incurajeaza sa ne atingem cat mai repede obiectivul de a deveni principalul furnizor de servicii software de business din Romania, si nu numai.” spune Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence.
Softelligence, recunoscuta pe piata de IT&C din Romania pentru solutii software de business inovatoare, si-a consolidat in cei 8 ani de activitate, un portofoliu solid de peste 100 de clienti de renume, avand ca referinte la momentul actual un procent semnificativ din piata de leasing, piata bancara si de asigurari din Romania, cu jucatori importanti precum: ING Bank, Raiffeisen Bank, Volksbank, BCR, Allianz Asigurari, Generali Asigurari, Aon Insurance Broker, Mercedes-Benz Financial Services, Deutsche Leasing, Raiffeisen Leasing. Portofoliul este completat si de referinte in domenii precum retail, distributie, servicii, IT&C si Pharma, printre clienti numarandu-se: Henkel, Ambient, Mol, Capgemini, Genpact, Price Waterhouse Coopers, Honeywell sau Medicover.

Ne perfectionam pe zi ce trece pentru a livra clientilor nostri, jucatori de prim-plan din industriile in care activeaza, solutiile software de business de care au nevoie pentru a-si eficientiza procesele si pentru a le asigura cresterea cifrei de afaceri si profitabilitatea. Evoluam continuu pentru a ne indeplini si depasi obiectivele de business propuse la inceputul fiecarui an.” continua Teodor Blidarus. Pentru anul 2015, Softelligence isi propune o extindere a portofoliului de clienti atat in Romania, cat si in strainatate si atingerea unei cifre de afaceri de 2,5 milioane euro. De asemenea, vizeaza locurile de pe podium in topurile companiilor de tehnologie din Europa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite